Jiri  -  Hälsa  -  Resesällskapet  -  Aktiviteter
Resesällskapet

Rubriker på huvudsidan:
Vad handlar Resan om?
Var kan jag köpa boken?
Kapitel 30
Några tips på vägen
Dissociering
Utbildade terapeuter i Sverige
Seminarier, m.m.
Elektronisk konferens
E-disciplinväktarna
Organisation av Resesällskapet
Registrering av medlemskap

uppdaterad 2011-03-24

Resesällskapets aktiviteter

Möten:
2002-02-04 demonstration av Resan
2002-02-19 genomgång av reseplaner
2002-04-03 Tina berättar
2002-10-02 Björn berättar
2003-07-31 diskussion av reseprocessen
Övrigt: 
Utskick

Den här sidan hör till Resesällskapet - nätverket för personlig utveckling enligt boken Resan av Brandon Bays. Här kan du bl.a. läsa om vad våra möten hittils har handlat om. Hoppas att det inspirerar dig till att medverka i något av våra kommande möten.

2002-02-04  demonstration av Resan
 
På vårt första möte har vi dels bekantat oss med varandra och dels följt, hur en emotionell Resa går till i praktiken. Vi hade en frivillig, som Jiri ledde genom reseprocessen. Ett varmt tack till Kuturcentret i Solna, som bjöd oss in i sin lokal.

2002-02-19  genomgång av reseplaner
 
Den andra gången hade vi det mysigt hemma hos Jeanette. Ambitionen var att gå genom reseplaner. Samtidigt gick det mycket tid gick åt den sociala kontakten. Det blev lite svårt att prioritera. Å andra sidan har vi lärt känna varandra bättre. Tack Jeanette, för dina goda bullar och all den omtanke som du har lagt ner på förberedelsen och genomförandet av det här mötet!

2002-04-03  Tina berättar
 
Tina har just kommit hem från kurs i England. Vi blev bjudna hem till henne. Mmm, va gott med alla tårtor och småplock! Tina berättade om sina upplevelser från kursen. Vi fick prova på en liten fysisk miniresa. Tack Tina, för dina levande, målande utläggningar! Det var både roligt, spännande och lärorikt.

2002-10-02  Björn berättar
 
Björn har arbetat terapeutiskt i c:a 20 år och har integrerat mycket av Reseprocessens principer i arbetet. Björn bjöd oss på ett innehållsrikt seminarium. Vid det här laget hade Reseällskapet vuxit över de mysiga hemmötens ytor, så vi fick hyra en lokal. Tack vare Pär gick det ihop med en frivillig entré. Tack kära Björn och Pär för er hängivenhet!

2003-07-31  diskussion av reseprocessen
 
Vid det här laget var vi över 70 medlemmar i nätverket. Men det exemplariska vädret (30° i skuggan) gjorde att vi bara blev sex stycken som kom. Det var i alla fall kul, att vi hittade varandra. Nya kontakter knöts. Bland de viktigaste punkter som avhandlades var det där att hitta rätt person att utbyta Resor med. Det stod klart att vi behöver träffas mera.

Året 2004
 
Det här året har det ännu inte blivit något direkt fysiskt möte. Själv var jag halva året bortrest. En Resa på riktigt ;-). Och nu hänger jag mig åt inre arbete. MEN, vi har ju i alla fall den elektroniska konferensen! Och så är var och en av medlemmarna välkomna att själv organisera ett möte.

Året 2008
 
Nu, när jag gav upp tanken på att organisera Resesällskapet, flyttar jag plötsligt till ett hus med en samlingssal. Det gör det mycket enklare att arrangera nya möten. Huset ligger i Bie, vilket innebär att jag flyttar verksamhetsområdet från storstockholm till Katrineholms kommun. Ingenting är bestämt än. Får se hur det känns när jag väl landat.

Året 2011
 
Har fortfarande inte riktigt landat i mina nya lokaler. Hade planer på att jag även skulle hålla danskurser här. Men just nu ser det ut som att jag ska starta en hälsokostaffär istället. Har under tiden upptäckt att Resan har fått en egen sida på Facebook: http://www.facebook.com/pages/Resan/106608892697773?sk=info F.n. inga inlägg, ingen presentation, ingen bild heller. Men i alla fall har vi ett eget litet forum där. Mig hittar du här: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001160406132


Utskick
 
Allt utskick sker via e-mail. Som medlem får du Rese-nyheter några gånger om året. Där kan du läsa om kommande möten och annat av intresse. Ibland följer det med en uppdaterad medlemslista och/eller terapeutlista. Du har även möjlighet att använda vår e-maillista till ett enklare diskussionsforum.


copyright: Jiri Klokocka, Sweden
kontakt: e-mail
skapad: 2003-01-18
URL: http://privat.bahnhof.se/wb109311/health/resan/r_aktiv.htm