thailandturi.st

Flytta till Thailand

Click for english

Många nordbor drömmer om att flytta till Thailand.

Att köpa en bostadsrätt i Thailand är en ganska enkel affär och kräver oftast inte juridisk hjälp eller representation.

Med detta sagt, många som för första gången köpar en lägenhet i Thailand känner sig mer bekväma med juridisk rådgivning eller pågående representation i någon del av sitt inköp.

Mycket ofta är fastighetsköp bara en av flera delar i processen att flytta till Thailand eftersom det även kan finnas behov av visum, arbetstillstånd, företagsregistrering, finansiell planering etc.
Kom ihåg att om du köper något annat än en bostadsrätt i Thailand, kommer du vara tvungen att registrera ett thailändskt företag t ex för att köpa en fastighet eller en tomträtt. Vi kan hantera denna process med hjälp av våra juridiska medarbetare.

Om du köper en bostadsrätt i ditt eget namn kommer du förmodligen behöva lite eller ingen juridisk hjälp men du måste säkerställa att alla nödvändiga försiktighetsåtgärder vidtas och nödvändiga blanketter är klara.

 

Har du bestämt dig att göra slag i saken och förverkliga dina drömmar om att flytta till Thailand kan du sända oss en intresseanmälan gällande vilken typ av bostad du önskar, hus i Thailand eller condo i Thailand (bostadsrättslägenhet).

 

Flytta till Thailand nu!