Minnesanteckning


Kommittén för K69 45-årsjubileum

Närvarande på Östra stations järnvägsrestaurant 2011-05-05:

Bosse Jacobsson

Ingemar Lundin

Håkan Stille

Bosse Tengblad  1. Genomgång av programmet för 12 juni

32 personer har anmält att de kommer att befinna sig utanför centralstationen den 12 juni. En avviker före båtresan, det innebär 31 personer i s/s Mariefreds matsal, viket innebär knökfullt. Vi har dessutom en reservlista med två personer.


Ungefär hälften har redan betalt genom att sätta in 450 kr per person på mitt konto. Deadline för betalning har vi tidigare sagt är 15 maj. De som då inte betalt tillfrågas av Bosse om de fortfarande vill hänga med, och informeras om att en lista med väntande finns.


De tågtider som tidigare meddelats gäller fortfarande. Det innebär samling utanför huvudingången till Centralstationen (Vasagatan, Nils Ericson-statyn) klockan 10.30. Ingemar har med biljetter (och kamera!). Tåget avgår 10.55


Restauranten på Grafikens hus har erbjudit två alternativa menyer och vill att vi bestämmer oss för en av dem. Det blir ”Rimmad lax med dillstuvad potatis, sallad smör och bröd, vatten eller lättöl, kaffe och kaka”. Pris: 179 kr per person. För att förenkla hanteringen betalar Bosse T detta med kort, och ser fram emot att få de individuella betalningarna insatta på sitt konto. De som vill ha stöl eller vin eller andra tillägg ordnar detta inkl betalning på egen hand på plats. Bosse informerar om detta i ett kommande utskick till deltagarna.


Den guidade visningen av Gripsholm börjar 14.30 och tar en knapp timme. Entréavgiften är betald i förväg, Bosse ordnar detta med museet.


16.30 avgår båten. Vi äter i andra sittningen, som börjar 18.15. Tid för en öl i eftermiddagssolen på akterdäck, med andra ord.


Åter i Stadshuskajen i Stockholm vid 20-tiden.  1. Övriga frågor

En idé till tema för en träff 2012 är ett studiebesök vid bygget av pendeltågstunneln under centrala Stockholm. Bosse T har goda kontakter med informationschefen, som lovat ställa upp. Vi har anledning att diskutera detta vid ett planeringsmöte i höst.


Idéer till Jubileet 2014 vill vi gärna ha från de som åker med till Gripsholm. Bosse påminner i kommande utskick.