Bilder och resultat

Sundbyholms travbana 2011


Söndagen den 5 juni träffades ett glatt gäng på 16 personer inne på Sundbyholms travbanas stallområde där vi togs emot av chefen Per Redelius. Efter att de tre medhavda hästarna Febe, Runa och Aron lastats ut och spänts för började provkörningen av banan. Ekipagen åkte in på banan den närmaste vägen vilket var mitt i kurvan. Göran och Lena som var först fick nästan svindel när dom såg hur brant doseringen var i verkligheten. Men är man van vid skogskörning så ordnar sig det mesta.Efter ett uppvärmningsvarv var det dags för höghastighetsprovet- ett varv med full fart. Per Redelius var orolig att varvrekordet skulle ryka, men det klarade sig ett tag ännu.

Vid 12-tiden var hästarna installade och vi gjorde en rundvandring i huvudbyggnaden under sakkunnig ledning. Intressant att se all den utrustning som fanns för att den interna kommunikationen ska fungera. Det var något vi saknade på årets Istrav!

I samband med den riktigt goda lunchen - som kocken ställt upp för att göra bara för oss - fick vi ytterligare info om verksamheten. Det finns ett ömsesidigt intresse att hålla kontakten vid liv och se om det finns gemensamma aktiviteter som kan utveckla båda föreningarna i framtiden.

Roger E tackade för besöket och överlämnade en av Annas keramikmuggar som gåva till Per som också fick applåder för det fina mottagandet!Per Redelius (VD) redogör för hur loppen samordnas i Sundbyholm och med den andra banan som kör samma kväll.


Foto: Roger Engstrand


Sundbyholm: Kontrollrum för kameror och informationstavlan. Lite mer grejor än på Istravet!!


Foto: Roger Engstrand


Här är "racet" igång! Nu går det undan, nytt varvrekord hänger löst!!


Foto: Roger Engstrand


Anna-Karin och Bengt bakom Aron.


Foto: Roger Engstrand


Göran Olsson före Anna-Karin Tamminen.


Foto: Roger Engstrand