« augusti 21, 2003 | Startsidan | augusti 23, 2003 »

22 augusti 2003

.pm-filer

extlib/LWP/UserAgent.pm
extlib/HTML/HeadParser.pm
extlib/HTML/LinkExtor.pm

Jag har hämtat dem dom. Allihop. Men har inte luskat ut hur de ska hanteras? Jo, jag vet vart de ska ligga till och med. Men vad är en .pm fil för något? Hur ska den hanteras? Kompileras? Vanligt .pl-hantering? Mysterierna är många :). Jag hade tänkt att få de senaste länkarna inkluderade i sidebaren. Men nu ska jag åka och jobba. Tre nätter på raken.

// Annica Tiger

Annica Tiger 4:36 EM | Google

Flash mob

Jag missade flash-mobben i onsdags. Men idén kände jag igen :).

Nu går skam på torra land. Klädjätten Lindex ska börja sälja vadderade barn-behåar i höst. Ytterst små storlekar av push-up behåar, märkta Disney och dekorerade med Mimmi Pigg-figurer och andra sagomotiv. Snacka om pedofilernas julafton. Varför ska små flickor ens bära en behå? Varför sexualisera barns kläder?

Före detta polis (kanske en riktigt mullig mansgris *asg*) hade sex med grisar. Tagen på bar gärning och förevigad på bild. Stackars grisar.

Hur kunde de lämna tillbaka valparna till smugglarna? När de kan behandla dem så inför smuggelförsöket begriper ju vem som helst vad som kommer att hända med dem efter tillbakaresan. Det jag befarar kanske redan har hänt? Fy bubblan säger jag bara. Djur är oxå människor, eller hur var det? När jag läser sådant här blir jag så ledsen och upprörd över hur vi människor ibland beter oss.

// Annica Tiger med lite osorterade tankar på morgonkvisten

Annica Tiger 7:13 FM | Google