« Svensk kassatjänst | Startsidan | Jantelagen »

28 augusti 2003

EMU en struts eller ett val?

Ja- och nej-sidan har fått statliga bidrag på knappt 60 miljoner var. Men addera sedan mer än 300 miljoner som ja-sidan fått via näringslivet så väger vågskålen något skevt. Kan det bli ett rättvist val då? Jag vet inte. Men jag tycker att det är fel att inte nej-sidan får lika mycket resurser. Att dessutom media helt klart favoriserar och gynnar ja-sidan gör inte saken bättre, i mina ögon.

Det är de osäkra väljarna som kommer att avgöra valet. Risken (ja, jag anser inte att det är chansen) att ja-sidan fångar upp dem via annonser och andra jippon är stor.

Jag såg inte Uppdrag Granskning men jag har nu under natten läst lite på deras sajt om gårdagens avsnitt som verkade vara riktigt bra. Läs mer om det. --->

// Annica Tiger - en ständig Nej-sägare :)

Annica Tiger augusti 28, 2003 02:37 FM

Kommentarer

Puss på näsan gumman lilla. Vi ses på lördag. Puss och kram.

Morsan Annica

Skrivet av: Annica datum: augusti 29, 2003 01:29 FM

Go mama go
NEJ is the answer...

Skrivet av: candy datum: augusti 28, 2003 10:05 EM

Ja du Jontas, en valhemlighet är det nog eftersom jag bara blev förvirrad av vad du egentligen tycker...(;-)
Själv är jag ju alltid en obotlig Ja-sägare... jag säger ja till allt! Hohoho...

Skrivet av: Jerry datum: augusti 28, 2003 11:17 FM

Det kom också fram i Uppdrag granskning att det var positivt för Nej-sidan att Ja-sidan hade så mycket större ekonomiska tillgångar i kampanjen - det slår tillbaka mot Ja-sidan.

Egentligen bryr jag mig inte så mycket om det hela. Oavsett om vi får euro eller ej så verkar det bli plus minus noll i slutändan när man ser till andra länder. Om man då bortser från att det kostar det svenska samhället 10 miljarder att växla över från krona till euro. Och enligt Rapport under kvällen så är det ovanligt billigt då vi redan 1998 ändrade mycket i våra datasystem för att anpassa oss. Så vi har redan betalt ungefär hälften av vad den slutliga summan skulle gått på. Och då vet vi fortfarande inte om vi kanske ändå ska behålla kronan. Hm... Nåja. Jag har min övertygelse. En valhemlighet? :)

Skrivet av: Jontas datum: augusti 28, 2003 03:15 FM