« september 11, 2003 | Startsidan | september 13, 2003 »

12 september 2003

Internetsabotörer

Missa inte denna krönika! Håll dig borta från mitt Internet!

1.- SKAFFA SKYDD.
2.- HÅLL DIG UPPDATERAD.
3.- UNDVIK BILAGOR.
4.- VAR PARANOID.
5.- KOPPLA BORT KÅTBOCKEN.

Hans slutord vara bara sååååååå bra. Om du inte klarar av kraven ovan:

6.- HÅLL DIG BORTA FRÅN MITT INTERNET.

Det rådet skulle nog många behöva lyda. Alltför många. Det har jag sett exempel på under årens lopp. Skit framför skärmen. Det värsta är att de som bara har nollor istället för ettor innanför pannbenet försöker skyla över sin egen okunnighet genom att anklaga andra för att orsaka deras problem. Det finns bara en som är ansvarig. Det är du. Det är du som påverkar. Det är du som måste skydda dig. Det är du som har ansvaret för vad som sker i din dator. Surfar du utan hängslen och livrem så får du skylla dig själv. Men se bara till att det inte drabbar oss alla andra som faktiskt tar ansvar.

// Annica Tiger

Annica Tiger 3:45 EM | Google

Kalle Anka-pengar

430 CYP beställda. Det låter inte mycket. Det motsvarar dock 7.000 pix. Jag misstänker att pengarna kommer att rinna mellan fingrarna än värre än vad de gjorde i Bulgarien, vars sedlar kändes som monopolpengar av intet värde.

Datorn har inte kommit än. Jag har väntat och väntat. I går ringde jag och efterlyste den. De skickar inte ut dem i Stockholm utan den ska hämtas på plats. Det hade de kunna klämma ur sig när jag beställde via mail. Ingen vill betala 700 pix för hemkörning påstod de i Stockholm. Nå, det var precis det jag hade tänkt mig. De ska väl inte dra alla över en kam? Nu är jag less och vill inte längre ha deras dator. Men jag lugnar nog ned mig och hämtar den snällt på lördag. Jag behöver den. Den bärbära funkar, men jag vill ha en riktig dator. Ett riktigt kraftpaket. Under tangenbordet.

// Annica Tiger

Annica Tiger 2:53 EM | Google