« Återupprepning? | Startsidan | Mammografi »

17 september 2003

Rätt man?

Jag läser. Jag blir förvirrad. Jag får inte ihop all information till något för mig hanterbart. Är det Anna Lindhs mördare de tagit? Jag hoppas det. Jag hoppas verkligen det. Är det inte det så är det illa, med tanke på all publicitet. Han namnges bl.a på Flashback. Den bild som ges av honom är inte positiv. Eller är det en oskyldig psykopat? Det är inte olagligt att vara en psykopat. Då skulle en fjärdedel av sveriges befolkning behöva haffas. Med tanke på hur frekvent den störningen är hos vissa grupperingar.

Han har haft besöksförbud att kontakta mamman. Han rörde sig i högerextrema kretsar. Han är rasist. Bekant med kungabarnen. Bara det säger en hel del :) (säger jag som inte har mycket till övers för den så kallade överklassen). Flickvännen har bytt till hemlig bostad och skaffade sig nytt telefonnummer för att hon ville bort från honom.

Han log när han greps. Det sistnämda tycker jag personligen är lite underligt. Ponera hypotetiskt att polisen skulle gripa mig på gatan. Jag skulle då inte le. Det kan jag lova. Jag skulle bli förvånad, förbannad och framförallt ledsen. Såvida jag nu inte hade gjort något som jag visste var olagligt förstås. Då vore det ju en annan femma. Eller en euro?

// Annica Tiger

Annica Tiger september 17, 2003 04:41 EM

Kommentarer

Ja, är han oskyldig har många sålt hans skinn. Dyrt. Det där med leendet var mina funderingar.

Annica

Skrivet av: Annica datum: september 18, 2003 07:25 EM

Jag undrar vad det har med saken att göra, om han log eller inte. Och när man läser Aftonbladet onsdag undrar man vad det är för land man lever i. Snacka om att sälja skinnet innan björnen är skjuten.

Skrivet av: Lars datum: september 18, 2003 04:11 EM

"Är det Anna Lindhs mördare de tagit? Jag hoppas det."
Jag håller med. Om inte annat för alla dessa människor, som öppet suttit i tv-rutan och i tidningsreportage och uttalat sig om den misstänkte...

Han log...en del människor kan bete sig så när de känner sig osäkra...

Skrivet av: Tiina datum: september 18, 2003 03:43 EM