« oktober 17, 2003 | Startsidan | oktober 19, 2003 »

18 oktober 2003

Abuse

Hur skulle du tolka detta nedan?
Jag har i alla fall gjort en abuseanmälan till Telia.
Det är oklart vilka som ska dödas. Men så här skriver man inte.

// Annica Tiger

A new comment has been posted on your blog Annica Tigers Reload, on entry
#29 (Narcissism).
http://www.tiger.se/blog/archives/000029.html

IP Address: 217.209.124.81
Name: mahama
Email Address: jdc@hotmail.com
URL:

Comments:

idioterna är ni, korkade människor skjutas ska ni, jag ska döda er

-- Powered by Movable Type Version 2.64 http://www.movabletype.org/

Annica Tiger 11:36 FM | Google

Idrott försystrar

Jag har många gånger tidigare skrivit om ojämlikhet i min gamla Reload, se länk längst upp i menyn. Det är oräkneliga antal gånger jag tagit upp detta under sex års skrivande. Men tyvärr är det lika aktuellt i dag, som i går, som i förrgår, som förra året och som för fem år sedan.

Många gånger har jag fått okvädningsord kastade efter mig. Kärt barn har många namn. Feministsubba. Nazifeminist. Bitch. You name it. Allt har jag kallats mellan himmel och jord. Allt har jag utsatts för och utsätts för än i dag. Det finns människor som hatar mig likt pesten och det finns knäppa typer som tycks ha fått som livsuppgift att bli en "Annica Tiger-stalker". Men å andra sidan finns det än fler som älskar mig och som uppskattar det jag skriver om.

Jag tar det med ro. Jag vet ju att jag har rätt. Vi lever inte i ett jämlikt samhälle. Sanningen svider kanske? Den som inte kan hantera det skjuter budbäraren istället?

Ta en sådan enkel sak som idrott. Idrott förbrödrar sägs det och det stämmer väl till viss del. Men försystrar den? Nej. Det begreppet finns inte ens. Jag har skrivit om hur svårt det är för tjejer att få normala tider för träning i träningshallar, istället för att få de tider som blir över – ofta sent på kvällen eller tidigt i ottan. Jag har skrivit om att väldigt lite pengar satsas på tjejidrott, om det nu måste kallas manlig- respektive kvinnlig idrott. Jag har skrivit om fördomar mot exempelvis ishockeylaget, som sedan faktiskt tog medalj i en fin valör – till skillnad mot det manliga dito :).

En sajt har öppnats för fotbollslandslaget, www.osguld.nu. Jag skulle vilja se motsvarande för vårt andra landslag, som inte tog silvermedalj sist utan brons var det visst? Skämt åsido. Jag vet inte hur seriös denna sida är. Men bara att den har uppkommit påvisar ett fel i systemet.

// Annica Tiger – skjut inte budbäraren

Annica Tiger 8:52 FM | Google