« Diskriminering | Startsidan | Hälsan Tiger still »

21 november 2003

Övergrepp på barn

Osmakligt! Att som en vuxen person blanda in barn i sin sexualitet är helt förkastligt. Ja, det är olagligt för den delen också. Barn ska förskonas från övergrepp från vuxna, i vilken form det än månne vara. Att otillbörligt tafsa på ett barn kan skada barnet inombords. Betänk då vad en fullbordad våldtäkt kan innebära i skador, både inombords och kroppsligt.

Visst leker barn doktor och utforskar sig själva och andra. Men de utforskar sin begynnande sexualitet och det har inget med vuxensex att göra. Vuxna har inte ett dugg att göra med denna sorts lekar. Punkt slut.

Jag hävdar ofta att vi alla är små barn innerst inne. Ja, men utåt sett är vi vuxna och måste följa de regler och normer som finns i samhället. Även om man blir hur tokkåt som helst i sällskap med små barn och halvmogna ungdomar så är det tabu att utnyttja dem för att uppnå egen sexuell njutning. Håll fingrarna borta. Händerna över täcket är ett uttryck som passar in här.

Jag struntar i vad folk har för sexuella preferenser för övrigt. Kan Nicke (25) inte få orgasm på annat sätt än genom att ha plastpåse på huvudet när han onanerar är det okey. Vill Kalle (40) ha kanindräkt på sig när han pippar får han ha det. Vill Anna (21) att Peter (23) ska binda fast henne under samlaget är det deras sak. Folk får göra vad de vill, hänga i takkronor, idka analsex, köra trekanter och byta partners. Bara någon slipper påtvingas se på det eller vara med om det mot sin vilja (tänker på dogging/övergrepp på barn och djur, samt givetvis sexuella övergrepp mellan vuxna). Allt är okey om partnern samtycker. Där har vi kärnpunkten. Samtycker. Vill vara med och leka. Förstår vad det handlar om (alltså vuxen). Ha möjlighet att välja.

Därför är jag lite, lite skeptisk till Agda (60) som låter mopsen (stackars hund) smutta på grädden (förekommer säkert) som Agda smörjer in på ett visst ställe och Nisse (45) som sätter på suggan i stallet (det förekommer). Låt djuren vara djur. Men typer som i artikeln ovan som blandar in barn i sina sexlekar går fetbort. Fetabort! Är det sant det han åläggs då ska det tamifan bli ett kännbart straff. Samhällstjänst i 80 timmar eller samtalsterapi it's not good enough!

// Annica Tiger

Annica Tiger november 21, 2003 07:00 EM

Kommentarer

Sunt förnuft helt enkelt.

Skrivet av: Calle datum: november 22, 2003 02:28 FM