« januari 24, 2004 | Startsidan | januari 26, 2004 »

25 januari 2004

Katinka gästbloggar: 5

Idag så blev det ett gympass. Sjukt jobbigt och i omlädningsrummet såg jag nog ut som en urlakad disktrasa. Jag lyckades i alla fall öka vikterna, främst på benen men även axlarna fick sig en ökning. Armarna är min akilleshäl, jag är klen som få i armstyrka, men har rätt bra benstyrka.

Läser i Expressen om Kikki Danielssons rattfylla, ja jag skriver medvetet ut hennes namn, och förundras. Dels pressens silkesvantar mot henne i fråga, dels hennes eget försvarsbrev som i sig inte vore konstigt om det inte var för den makabra slutklämmen:

Citat:
"ps. Den fantastiska höst jag haft med Lotta och Bettan på Cirkus kommer att följas av en lika fantastisk turne i vår. Vi kommer ha premiär i Kalmar den 20:e Februari då vi kommer vara laddade till 100% DS"
Slut citat.

Så klämkäckt, i ett brev om sin förtvivlan över att, ännu än gång, ha kört rattfull, så lyckas hon hon få med lite smygreklam över den fantastiskt kommande turnen. Så trovärdig hennes "ursäkt" känns. Vore det inte bättre att ställa in turnen och en gång för alla ta itu med sina alkoholproblem ? Men någon kanske måste komma till skada eller rent av dö innan det sker ?
Pinsamt var ordet.

// Katinka

Annica Tiger 11:08 EM | Google