« Pastor med penis? | Startsidan | 35 grader »

17 januari 2004

Hemsidesvakt

Jag ser fram emot resan.
Två veckors semester i sol och värme.
Vad mer kan man begära?
God hälsa och ett glatt humör förståss.

Jag har unsubbat från den mest trafiktäta mailinglistan jag är påsignad. Detta av ren självbevarelsedrift. Vem vill ladda hem tusentals av mail bara för att rakt av deleta dem? Men på de andra mailinglistorna kvarligger jag. De är inte lika trafikintensiva och framförallt så kan man ju missa ett och annat guldkorn. Med tanke på hur Trafik utvecklats på sista tiden är det tämligen svårvaskat där just nu :). Men det blir nog bra det oxå. Det går i vågor. Likt allt annat.

Jag suger fortfarande lite surt på det faktum att jag fick en trafikbot i går (nej – det har inget med listan ovan att göra) på 400 pix. Här ute på vischan är man inte så van vid att parkeringsvakter susar omkring och lappar folk. Men någon gång ska vara den första. Det är minst 13 år sedan sist, så jag ska inte gråta blod. Men automaten var trasig. That´s it. Jag skickade in och påpekade detta faktum och jag får se vad de säger. Men det drabbar ingen fattig. Inte än i alla fall. Men ska jag fortsätta att leva som jag gör just nu så lär jag snart få suga på ramarna. Jag oxå.

Katinka blir min stand-in här både i bloggen och på resten av mina hemsidor. Kanske hon rycker in som gästskribent? Vem vet? :) Jag väljer att skaffa hemsidesvakt med tanke på att inga abuseinlägg ska kunna göras på anslagstavlan eller på andra ställen. Till syvende och sist är det alltid hemsidesägaren som måste ta det ansvaret. Mardrömmen vore om någon la in värsta sexporrslänkarna som ledde till djursex eller barnpornografi och sedan skulle de då ligga kvar ute på webben ända tills jag kommer hem. Nu loggas allt och ip-nummer exponeras så redan det är ju preventivt, men man vet ju aldrig. Tur är väl det :).

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 17, 2004 6:33 FM