« februari 4, 2004 | Startsidan | februari 6, 2004 »

5 februari 2004

Fejkläkare

Man kanske ska söka jobb på Torsbys sjukhus som läkare? Jag har också viss medicinsk utbildning.

De verkar inte vara så nogräknade med att kolla upp att de som anställs har behörighet.

Det är väl fler huvuden som kommer att rulla där nu. De som anställde dem till exempel.

Skandia är i blåsväder igen. Ramstedt är anhållen. Att byta ut sin lyxlägenhet mot ett mindre glamoröst boende i en cell kan inte vara lätt.

Eriksson har även visat sig ha skelett i garderoben. Vart finns moralen och etiken i de stora företagen? Den kanske aldrig ens ha funnits? Det är kanske först nu hela vidden börjat avslöjats?

Bara fiffel och båg. Så det känns djävligt fånigt när vanliga människor får nedslag för att de dragit av någon hundring för mycket i deklarationen.

// Annica Tiger

Annica Tiger 7:04 EM | Google

Avi

På söndag kommer en avi. Men inte via posten. Det är min lillasyrras tax Avi som ska ta in på Annica Tigers hundhotell. Gratis logi och omvårdnad. Det blir dock första gången jag hyser en sådan liten, liten hund. En tax är liten jämfört med njuffar och rottisar.

Vi ska ha Avi i några månader, tills det blir lite varmare. Då kan hon sedan vistas i lillasyrrans hundgård. Det är lite för kallt nu. Ja, syrran har fixat så hon kan behålla kåken och behöver inte flytta. Jag undrar lite försynt om det inte ändå blev hon som gick vinnande ur den uppslitande skilsmässan. Hon har blommat upp. Det är henne väl bekommet.

Avi har varit hos mina föräldrar ett bra tag, men pappa är för skraltig att gå ut och gå med Avi och morsan – ja, hon verkar aldrig vara hemma :). Snacka om att ha blivit aktiv på gamla dar. Föreningsarbete upptar en stor del av hennes tid. Men är hon lycklig och mår bra av det, så är det bara roligt.

// Annica Tiger

Annica Tiger 12:59 EM | Google

Snacka bajs och skit

Du snackar bara en massa gödsel!!! Du har INGEN ANING om vad som pågar i Knutby!!! Jag känner dom har människorna och media målar upp en riktig bild som tydligen DU köper med hull och hår..du vet ingenting..Detta handlar faktiskt om en SEKT människor med familjer och anhöriga....som du svartmålar utan att veta ett bajs om!! Precis som att det var Islam som låg bakom sept. 11 så är det Kristendommen som ligger bakom detta. Så du kan ta dina trångsynta, felvridna åsikter och fara till himmelens höjder!!
Skrivet av: Samuel F. at februari 4, 2004 07:03 EM
-------------------------

Du snackar bara en massa skit!!! Du har INGEN ANING om vad som pagar i Knutby!!! Jag kanner dom har manniskorna och media malar upp en bullshit bild som tydligen DU koper med hull och har..du vet ingenting..Detta handlar faktiskt om riktiga manniskor med familjer och anhoringa....som du svartmalar atan att veta ett skit!! Lika lite som det var islam som lag bakom sept. 11 sa ar det kristendommen som ligger bakom detta. Sa du kan ta dina trangsynta, felvridna asikter och fara at helvete!!
Skrivet av: Camilla at januari 31, 2004 07:23 FM
-------------------------

Bägge inläggen verkar komma från antingen en och samma person eller så sitter x antal små figurer och skriver in detsamma i alla bloggar/gästböcker och forum de kan finna runt hela nätet. Skriver de så till pressen oxå?

Det gäller inlägget januari 13, 2004 Sekt i Knutby och min kommentar är bara att det nog är än värre nu. De måste ha missat mitt inlägg Pastor med penis?

// Annica Tiger

Annica Tiger 7:25 FM | Google