« februari 13, 2004 | Startsidan | februari 15, 2004 »

14 februari 2004

Felicia får en kompis

I kväll är det final i Robinsson. Nu när Mirre är ute ur leken är det mig egalt vem som vinner. Mitt tips blir att det antingen blir Emma eller Mille.

Är det nästa helg som melodifestivalen drar igång? Det ser jag fram emot. Det är ganska kul att sitta framför burken och dissa både musik, kläder och uppträdande.

Förr i världen såg jag sällan på detta spektakel. Men ens vanor ändras med åldern. Nu tycker jag till och med att det är ganska juste underhållningsvärde på det hela i sig.

Det ni! Det skulle jag aldrig ens kunnat tänkt mig tanken att säga/skriva så för bara några år sedan.

I dag har en ny bil köpts. En ny kompis till min Felicia :). Cash 93.000 pix. Avbetalning är inget för mig/oss. Avbetalningsfällor undvikes närhelst det går. Ny och ny, en Opel 2000. Jag log lite när jag läste i serviceboken att den ägts av Torsby kommun. Jag hoppas de har hanterat bilen bättre än vad de gör när de anställer läkare. Det är B. som behöver en ny bil eftersom Volvon snart har gjort sin plikt för gott.

// Annica Tiger - *kramas på Alla Hjärtans Dag*

Annica Tiger 5:46 EM | Google

Maghund

Maghund

Soffhund

Knähund sägs det. Jajaj...min älskade lillasyster.
Jag vill nog påstå att Avi är en maghund.
Hon ska ligga på min mage när jag jäser i soffan.
Det kanske är extramjukt just där ;)?
Men det går lika bra att ligga själv tillsynes.

// Annica Tiger

Annica Tiger 8:19 FM | Google

Driftstatus

"Felbeskrivning. Problemet med att skicka och hämta mail är nu löst! Mail från andra operatörer kan uppfattas som långsamt eftersom de har blivit köade och arbetas av successivt. Inga mail går förlorade. Arbete pågår. "

Jag riktigt ser en lång, lång kö av ettor och nollor som ringlar sig ut i det vida Internet :). Men sanningen är väl att det någonstans lagras i textfiler på burkarna. Förhoppningsvis. Jag är inte så insatt i hur mail funkar, rent tekniskt.

Jag undrar faktiskt över om mailen verkligen lär trilla in, eftersom de har haft hela natten på sig och inget har kommit. Så alla som sänt mail till a_t@tele2.se får nog sända om det. Jag hatar när mailen krånglar.

// Annica Tiger

Annica Tiger 6:31 FM | Google