« Död åt feminismen | Startsidan | Avi »

5 februari 2004

Snacka bajs och skit

Du snackar bara en massa gödsel!!! Du har INGEN ANING om vad som pågar i Knutby!!! Jag känner dom har människorna och media målar upp en riktig bild som tydligen DU köper med hull och hår..du vet ingenting..Detta handlar faktiskt om en SEKT människor med familjer och anhöriga....som du svartmålar utan att veta ett bajs om!! Precis som att det var Islam som låg bakom sept. 11 så är det Kristendommen som ligger bakom detta. Så du kan ta dina trångsynta, felvridna åsikter och fara till himmelens höjder!!
Skrivet av: Samuel F. at februari 4, 2004 07:03 EM
-------------------------

Du snackar bara en massa skit!!! Du har INGEN ANING om vad som pagar i Knutby!!! Jag kanner dom har manniskorna och media malar upp en bullshit bild som tydligen DU koper med hull och har..du vet ingenting..Detta handlar faktiskt om riktiga manniskor med familjer och anhoringa....som du svartmalar atan att veta ett skit!! Lika lite som det var islam som lag bakom sept. 11 sa ar det kristendommen som ligger bakom detta. Sa du kan ta dina trangsynta, felvridna asikter och fara at helvete!!
Skrivet av: Camilla at januari 31, 2004 07:23 FM
-------------------------

Bägge inläggen verkar komma från antingen en och samma person eller så sitter x antal små figurer och skriver in detsamma i alla bloggar/gästböcker och forum de kan finna runt hela nätet. Skriver de så till pressen oxå?

Det gäller inlägget januari 13, 2004 Sekt i Knutby och min kommentar är bara att det nog är än värre nu. De måste ha missat mitt inlägg Pastor med penis?

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 5, 2004 07:25 FM

Kommentarer

Ja att dom orkar! Slutet verkar vi inte heller har sett enligt dagens tidningsrubriker.

Värre sekt har väl inte skådats sedan Livets Ord härjade som värst på 80-talet!

Skrivet av: Trueto datum: februari 5, 2004 07:34 FM

Att dom orkar. Det visar bara att det du skriver väger tungt eftersom dom anstränger sig så att svara.

Skrivet av: Chadie datum: februari 5, 2004 07:29 FM