« mars 11, 2004 | Startsidan | mars 13, 2004 »

12 mars 2004

Flaggdag

Kronprinsessans namnsdag. Flaggan skulla hissats på morgonen. Hur kunde jag glömma det :). Jag hittade en ny sida som jag rekommenderar till alla er andra som också glömde bort att kronprinsessan har namnsdag, www.republik.nu.

Jag vill att vi avskaffar monarkin. Befria Viktoria från sitt öde. Jag tror hon skulle ha betydligt mer roligt om hon fick leva som en fri människa. De enda som skulle sakna monarkin är den skandalpress som lever på att bevaka dem och skriva om dem.

Att födas till statschef (kung) är så odemokratiskt som det bara kan bli. Ja, inom finansvärlden är det inget unikum, men där brukar de odugliga gallras ut, även inom familjen. Vem har gallrat ut en oduglig kung? Aldrig hänt. Kommer aldrig att hända.

Ge kungen ett nytt jobb. Jaktvårdare? Drottningen kan kanske ta jobb på Ecpat eller i liknande organisation? Philip vill ju bli racerförare. Vad lilltjejen vill vet hon nog inte själv, förutom att parta på nätterna.

// Annica Tiger

Annica Tiger 4:31 EM | Google

Curlingpartner

Nyss gick debattens vågor höga om curlingföräldrar.

Nu lanseras begreppet curlingpartner. Intressant artikel. Jag kunde nu inte göra curlingtestet då jag inte betalat för att få tillgång till Aftonbladets Plus-tjänster. Men jag kände igen mig i mångt och mycket i artikeln.

Ja, jag säger då det :). Idrott (curling) är inte alltid nyttigt.

// Annica Tiger

Annica Tiger 10:00 FM | Google

Årets man

Årets man

Vart bilden kommer ifrån vet jag inte. Den har sänts runt på mailinglistor och ingen tycks veta vart den kommer ifrån. Någon som vet? Hör av er i så fall.

Men jag dristar mig till att lägga ut den så länge för den säger så mycket. En bild säger mer än tusen ord och det stämmer verkligen här. Vad var det John Lennon sa?

– Woman is the nigger of the world.

// Annica Tiger

Annica Tiger 7:55 FM | Google