« mars 20, 2004 | Startsidan | mars 22, 2004 »

21 mars 2004

Piercing på jobbet

– Det kan lätt vara så att någon rycker bort läppen på henne.
Dåligt argument när samma företag tillåter örhängen. De är lika farliga/ofarliga (välj själv) och örsnibben kan råka illa ut om man hakar i något med örhänget eller om någon tar tag och sliter i det.

Piercing har blivit så pass vanligt nu att jag tycker det är förunderligt att det inte tillåts. Jag kan förstå om det gäller någon som har 5 - 10 ringar, barbeller eller gigantiska öronpluggar, samtidigt. På mitt förra jobb tilläts inte heller några som helst synliga piercingar, inte ens för dem som satt inne framför en dator hela arbetspasset. Icke synliga dito kan de ju inte göra något åt :)). Så min piercing kunde de inte förbjuda.

// Annica Tiger

BTW - på tal om att vara totalt utseendeanalfabet. Charlotte Perrelli bar två olika Rolex-klockor i går. Värda över en mille tillsammans. Jag såg dem inte ens. Inte heller Peter Settman eller Ola Lindholms dito för en halvmille.

Annica Tiger 5:45 EM | Google

Svenska Let to Phone AB

På ungdomssajten www.snyggast.se finns det sexuellt utmanande bilder på svenska tonåringar.

– Många ungdomar inser inte konsekvenserna av bilderna de sänder in, säger Annethe Ahlenius på Rikskriminalens Barnpornografigrupp till Aftonbladet.se.

Läs gärna artikeln och läs mer om vad Rikskrim tycker om denna sida.

Företaget som driver hemsidan har uppmärksammats av både Konsumentverket, Expressen och Råd & Rön som nätskojare och modemkapare. Enligt tidningen Internetworld driver företaget Svenska Let to Phone AB flera porr- och spelsajter.

Bara det får varningsklockorna att ringa högt och varningsflaggorna att vifta i rödaste rött. I alla fall för min del. Jag skulle blivit en riktigt vansinnig morrande tiger-morsa, om jag skulle ha upptäckt att min dotter hade lagt in utmanande, sexiga bilder på nätet – när hon var ung och omyndig.

Jag kan förstå att alla vill ha mer "wow" än "urk" i betyg från dem som röstar – och kanske därför går lite längre än vad de egentligen tänkt eller velat från början. Får kompisen mer "wow" än dem, så är det väl upplagt för ett race dem emellan. Vem vill vara en förlorare? Men den som "vinner" kanske blir en förlorare, i just detta fall.

Bilder som publiceras på den här sajten kan mycket väl tänkas hamna på andra sajter, både porrsajter och andra kanske inte så där värstans pärstans trevliga hemsidor, som man skulle välja själv att bli exponerad på. Det skulle kunna bli förödande för dem som drabbas, på både kort och lång sikt.

Jag tror inte att tjejerna (eller killarna heller för den delen) tänker så långt. Detsamma gäller att lägga upp bilder på små barn, vilket en del gör på denna sajt. Oskyldiga bilder, för oss vanliga, men för en pedofil kan det kanske bli rena rama himmelriket. Inte vet jag vad som triggar dem? Jag vill nog inte veta heller.

// Annica Tiger

Annica Tiger 10:10 FM | Google

Det gör ont

Jag tror att det nog var första gången ett mikrofonstativ vann den svenska uttagningen till Melodifestivalen. En del spekulerar i om det handlar om analsex såg jag på en mailinglista. Jag hörde att insändarna till Reumatikertidningen börjar ramla in. Ont, det gör ont... och alla runt omkring, dom märker ingenting!

Lycka till nere i Istanbul Lena Ph och Orup. Men seger lär det inte bli.

// Annica Tiger

Annica Tiger 6:02 FM | Google