« mars 26, 2004 | Startsidan | mars 28, 2004 »

27 mars 2004

Påtänd kändis i Köket

Jag såg lite på konståkningen på TV. Det är otroligt hur duktiga en del är. Tänk om man bara vaknade upp en morgon och vips så var man världsbäst på skridskor eller skidor? När jag var liten drömde jag om att bli isprinsessa. Men varje morgon när jag vaknade var jag fortfarande den fula ankungen och blev varken en vacker svan eller något speciellt :), när jag sedan växte upp. Om man inte ska räkna det faktum att jag i alla fall är en tiger.

Nej, så fungerar det inte. Det ligger mycket hårt arbete bakom, vad det än är man vill satsa på. Jag tänker på det jag läste i Expressen i dag. En av de medverkande i TV 4:as storsatsning Gladiatorena greps för knarkbrott i natt. Nu är jag inte speciellt förtjust varken i programmet eller kroppsbyggare i stort, men jag inser vilket jobb det ligger bakom att bygga upp sin kropp, likt en gudalik gladiator. Att sedan självmant (för jag antar att ingen tvingat honom) förstöra både kropp och själ genom att knarka är obegripligt. Det spelar ingen roll om det var kokain eller efedrin – same shit, different names.

Det där innestället Köket (där kungabarnen brukar festa) måste vara något speciellt. Det står ofta om både det ena och det andra som hänt där. Jag är förvånad över att fint folk inte kan uppföra sig bättre :). Ölsjapp och Köket, olika samhällsklasser men uppförandet och vanorna är sig lika – när spriten/knarket inmundigas – vettet vetter vettlöst vettvilligt.

// Annica Tiger

Annica Tiger 3:46 EM | Google

Lyckad förmiddag

Jag var och handlade och upptäckte till min förtjusning att nu har min affär börjat ta in turkisk youghurt. Lyckan är fullständig. Visst innehåller den 10 procent fett. Men vad gör det?

Jag såg lite på morgon-TV:n på fyran när jag kom hem. Min favoritskådis var där, Rolf Lassgård. Han har det, med stort D. En intressant man. En sexig man, trots sin rondör. En stor nallebjörn.

// Annica Tiger

Annica Tiger 11:13 FM | Google

Citatjakt

Reuters ska börja kartlägga Internet och pappersmedia efter sitt eget material. Detta läste jag i Eriks blog. Well, well – då får dom lite att göra.

De ska använda en norsk programvara (FAST) och då vet man ju hur det blir med det. Jag tänker alltid på Mosebacke monarki och Moltas "Norgevisan" när jag hör ordet Norge. Norrmän! Norrmän! :))) Förlåt mig! Jag tycker Norge är ett vackert land och dess invånare verkar vara hyvens. Men den där låten, den har bitit sig fast :).

Skämt åsido. Reuters tänker beivra publiceringen av korta brottstycken och citat av deras material. Det kan bli svåra avvägningar. Dessutom måste väl lagarna skrivas om och citaträtten kriminaliseras?

// Annica Tiger

Annica Tiger 6:28 FM | Google