« Matrix | Startsidan | Testa läkemedel på barn »

11 april 2004

David Beckham

Tre helsidor i Expressen om David Beckham och hans affärer. Att han betett sig som ett otroget svin är det en sådan stor nyhet att den måste ta upp tre hela sidor? Jag tycker att bägge i familjen, mer eller mindre förtjänar att seglatsen på räkmackan snart kanske är slut. Barnen däremot är det synd om just nu. Jag hoppas att de inte kommer i kläm.

Det enda positiva jag kan se med all denna mediabevakning är att det kommer fram att han tycker att Viktoria Beckham är för mager och att han inte längre tänder på hennes kropp.

Kan det vara en lisa eller tröst för den som inte ser ut som en utsvulten modell eller den som lider av ätstörningar, just för att se ut som sådana som Viktoria, kan det kanske vara värt tre helsidor.

Jag drömmer då inga våta drömmar om David Beckham. Jag gillar inte blonda män, som ser ut som barbiedockan Ken. Dessutom tycks han vara en docka :), Viktoria är den som klär på honom och bestämmer hur han ska se ut sägs det.

Kom igen om vi snackar Zlatan eller Henke :).

// Annica Tiger

Annica Tiger april 11, 2004 01:45 EM

Kommentarer

David Beckham äger bara...=)

Skrivet av: Sara datum: september 10, 2004 03:52 EM

Beckham är bara bäst.

Skrivet av: Cassie datum: maj 27, 2004 10:21 FM

ja jag vet inte vad jag ska tror men det värkar lite kånstigt me terror dådet för det tror jag inte att han har gjort men men ha det gött puss mikaela

Skrivet av: mikaela datum: april 14, 2004 11:04 FM

Jag håller med om att svensk press allt mer och mer börjar likna den brittiska. Det går ju knappt en dag utan att löpsedlarna ska skrika ut vad den senaste b-kändisen i raden hade för sig med den och den personen. Alltför ofta hittar man dessutom rena faktafel i speciellt Aftonbladets texter. Därför litar jag inte mycket på vad den svenska kvällspressen skriver, liknar mer och mer Se och Hör tycker jag. Om man ska läsa en tidning och tro på innehåller får man hålla sig till "riktiga" tidningar ex. DN och GP.

Skrivet av: Linda datum: april 13, 2004 08:12 FM

Jag kommenterar det som skrevs på tre helsidor i Expressen. Om det är sant eller inte kan inte jag avgöra. Kan du? Kan ni? Det vet bara familjen Beckham och jag misstänker att den riktiga sanningen kommer aldrig att komma fram. Friserad ja, men inte naken och ärlig.

Jag tycker, och det har jag tagit upp förut, att även kändisar ska ha rätt till ett privatliv och slippa intrång i den personliga integriteten.

Men här har jag svårt att avgöra vad som är rätt och fel, eftersom familjen Beckham har byggt upp en miljonindustri - just genom att använda media som medel. Jämför alla svenska såpadokuskändisar som kontaktar media titt som tätt, för att bara synas i bruset, men med ett syfte - att få en ekonomisk vinning i slutändan.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: april 12, 2004 05:27 EM

Jag är böjd att hålla med Linda, faktiskt! Vad är det som säger att öht ngn sanning finns i detta? Det där är ju ett av de allra farligaste sätten att resonera: "Ingen rök utan eld"...o.s.v. Den primitiva mekanism inom oss alla - som taboloidtidningar i alla tider byggt sin verksamhet på!

Det handlar om människor och om deras (privat)liv! Du vet att jag gillar det du skriver; viktiga frågor om kvinnor, feminism o.s.v. - men detta gör även mig upprörd. Det jag menar är: varje person som sprider sådant här vidare utan att veta säkert - vad gör den egentligen? Förstår du hur jag menar?

Skrivet av: Carina datum: april 12, 2004 04:31 EM

Men Tobbe - du är ju ingen äkta blondin? Eller?

Till Linda - Nej, jag tror inte på allt som står i tidningarna. Engelsk press är kända för att överdriva och rent av använda falska uppgifter/källor. Men även om så bara två procent är sant/har någon form av verklighetsbakgrund så står jag fortfarande för jag skrev.

Att ge denna historia tre helsidor i svensk press är helt åt skogen. Det är ovanligt däremot om man nu ska jämföra med engelsk press. Men svensk press börjar mer och mer likna den engelska pressen. Det finns intressantare saker att skriva om. Men om nu dessa tre helsidor i Expressen kan få en eller flera tjejer att inse att deras strävan efter att likna en mager sticka, likt hans fru, inte leder till lycka, så får de gärna skriva fem helsidor eller femtio. Rent personligt ger jag blanka f*n i både David och hans fru.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: april 12, 2004 02:24 EM

Snälla, säg inte att du verkligen TROR på allt som tidningarna skriver? Självklart får dessa tjejer betalt för att berätta sina sliskiga lögner och en efter en "avslöjar" dom nu vad dom gjort med Beckham! Brittisk press har väl aldrig varit speciellt kända för hålla sig till sanningen, varför skulle detta gigantiska medieuppbåd vara ett undantag? Kritiskt tänkande, please!

Skrivet av: Linda datum: april 12, 2004 12:37 EM

Zlatan? Uiäck!

Skrivet av: Monica datum: april 12, 2004 12:22 EM

"våta drömmar om David Beckham. Jag gillar inte blonda män, som ser ut som barbiedockan Ken."

Shit! Jag är helt fel ute alltså? (fast mina tjejer gillar mig;)

Skrivet av: Tobbe datum: april 11, 2004 03:10 EM