« maj 25, 2004 | Startsidan | maj 27, 2004 »

26 maj 2004

Sjuka hatiska inlägg

Alla ni som får sjuka inlägg från ip-nummer tillhörande Söderhallen biljard AB, ta och börja forwarda dem till abuse@internet5.net samt till biljardhallsägarens mailadress som ni får fram om ni söker på ip-numret.

Då kanske han börjar förstå att de faktiskt har ansvar för vad folk gör på deras burkar. Jag har tagit diskussionen med honom en gång. Jag vet att flera har försökt att få slut på eländet. Ett bra ställe att kolla ip-nummer finns här.

Inläggen innehåller cirkus 85 A4-sidor om man för över dem i Word. Inläggen har 171 289 tecken med mellanslag räknat, över 16.000 ord. Meningslöst bladder som i mina ögon bara ger vid handen att den som postar dessa inlägg inte kan ha alla hjärnceller på rätt ställen, eller så har de två som finns kolliderat med varandra.

Jag förstår inte att folk behåller dessa inlägg i sina gästböcker, anslagstavlor och bloggar. Texten innehåller integritetskränkningar mot enskilda personer, hets mot folkgrupp och en hel del länkar som borde förpassas till huset Gud glömde.

// Annica Tiger

Annica Tiger 6:59 EM | Google

Everyday stänger ned

Portalen Everyday
stänger ned 31 maj.
Sörjd och saknad av ingen?
Jag känner lite vemod.
Samtidigt som jag nu
fått kvitto på att
jag hade rätt från
början.

// Annica Tiger

Annica Tiger 1:11 EM | Google

Misslyckad kupp i LRF

Är det skillnad mellan manligt och kvinnligt ledarskap? Är kvinnor med automatik pratigare? Är det fel att vara kommunikativ? Mjukare? Måste en ledare vara handfast och hård? Mindre dugliga? Är det inte mer frågan om hur man är som person, inte vilket kön man har?

Frågorna kommer efter att ha läst om LRF:s inre maktkamp, som fick mig att tänka på att det mer liknade en kamp mellan könen och inte mellan vilken som var mest duglig. Stämman skulle avsätta, var det planerat av vissa, nuvarande ordförande som kritiserats för att inte vara tillräckligt handfast. Men efter att medlemmarna sagt sitt vid omröstningen förlorade den manliga kandidaten och han hoppade därmed av styrelsearbetet med omedelbar verkan. Surt sa räven om rönnbären?

// Annica Tiger

Annica Tiger 8:34 FM | Google

Skvallerpress

Jag vet inte om jag ska
skratta :) eller gråta :(.

Är det inte att ta sig själv på för stort allvar genom att mena att eftersom Persson spexade till det om menyn på Rosengrens bröllop, så kan man inte lita på vad han säger för övrigt.

Det kan tänkas att det hela var en liten vink från Persson om att det finns viktigare saker att skriva om än vilka maträtter bröllopsmenyn innehöll á la Hänt i Veckan och Se & Hör. Det kanske är att tillskriva honom för mycket :). Vad vet jag. Men Aftonbladet och Expressen är på god väg att göra skvallerpressen arbetslösa.

// Annica Tiger

Annica Tiger 5:16 FM | Google