« DNA-register | Startsidan | Mobilers strålning »

11 maj 2004

Ha ha...

– Det är stora utgifter den här månaden, ny säng... ha ha.. ny kudde och täcke... ha ha... begravningskostnader... ha ha...

– Alexandra var försäkrad, så jag kan nog lösa en del lån på huset, ha ha...

Jag hade inte tänkt att jag skulle kommentera Knutby-härvan mer i mina anteckningar förrän domen kommit. Men dessa citat ur polisens avlyssning av pastorns telefonsamtal, dagarna efter mordet på hans hustru. är för mig så skrämmande iskalla och totalt utan empati att jag inte kan låta bli att fundera över sakernas tillstånd.

Chocktillstånd (som han borde ha befunnit sig i om han är oskyldig) kan få oss människor att agera irrationellt. Det är sant. Men till den milda grad som ovan? Tveksamt. Tveksamt.

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 11, 2004 10:29 FM

Kommentarer

JAg tog den som exempel då det är den enda av de heliga böcker jag faktiskt har läst. Inte kommer jag ihåg mycket av den då jag mer eller mindre tivngade mig genom den. Men läst den har jag.

Skrivet av: Waldemar datum: maj 12, 2004 07:05 FM

Waldemar: Vem har pratat om Bibeln? (;-)

Skrivet av: Trueto datum: maj 11, 2004 08:06 EM

Men om man läser till exempel bibeln så ser man ju faktiskt att det är de som tolkar den som menar att det är bibeln som säger att man ska gå ut i krig och döda alla hedningar och annat löst folk.

Skrivet av: Waldemar datum: maj 11, 2004 07:45 EM

Man kan alltid skylla på religionen och att den orsakar krig, men glöm för den inte skull att det är vi människor som TOLKAR på vårat sätt. I en sund religion förekommer inga krig och våldshandlingar.

Pastorn är i mina ögon en brottsling. Den kristna etiketten har han själv målat dit och det bara som ett alibi för att kunna ljuga, manipulera och tillslut även mörda för sitt stora egos skull.

Skrivet av: Trueto datum: maj 11, 2004 03:29 EM

Är det idag de börjat sända från rättegången? Och jag som inte har tid över att lyssna.

Skrivet av: Chadie datum: maj 11, 2004 01:11 EM

Här ser man ju vad det är att tro på gud.

Religon är roten till allt det onda på denna planet. Tänk efter lite och se vilka länder det är krig i där religonen spelar en stor roll för att kriget har uppstått.

Skrivet av: Claes datum: maj 11, 2004 12:50 EM