« juni 27, 2004 | Startsidan | juni 29, 2004 »

28 juni 2004

Handla kläder via B.

Ett förunderlig möte i eftermiddags inne i stan.
Två motpoler som möttes. Men intressant
och tankeväckande, i alla fall för min del.
Jag hoppas det kommer något gott ur det hela.

B. kom hem glad i hågen i förmiddags med två par nya byxor han köpt. Ett par svarta jeans snodde jag snabbt åt mig. Tamesjutton - jag kom i dem och inte bara det, de satt perfekt. Jag som hatar att handla kläder gjorde här ett riktigt kap :).

// Annica Tiger

Annica Tiger 8:01 EM | Google

Nationaldemokraterna

Citat från Nationaldemokraternas hemsida.
– Jag började engagera mig i den nationella kampen när jag såg alla invandrare som betedde sig illa. Man får ta seden dit man kommer, att uppföra sig väl är en förutsättning för att bli accepterad i samhället.

– Det Sverige jag växte upp i finns inte längre. Istället skall vi behöva acceptera rån och gruppvåldtäkter. Jag skäms för att lämna detta till mina barnbarn.

Hotas av nationaldemokraterna efter artikel.

Nationaldemokrat häktad för misshandel under Pride.

Nationaldemokrater hotar att straffa Göran Persson.

Det finns hur många artiklar som helst, jag tog de tre första jag hittade och som ger en bra bild av att det är mycket hot som gäller från nationaldemokraternas sida, samt våld – som den helt meningslösa misshandeln av deltagare i Pride-festivalen förra året.

På sin hemsida skriver nationaldemokraterna även att invandrare står för merparten av våldtäkter i Sverige. De skriver att invandrare och islam innebär en fara för Sverige. De skriver om social turism. De skriver om kriminella polacker som gick bärsärkagång i Sölvesborg. De skriver om att en utlänning knivhotade sin familj för att få stanna i Sverige. Ja, det finns ingen hejd på fördomarna. Allt är invandrarnas fel. Vi svenskar begår inga brott kan man nästan tro efter att ha besökt nationaldemokraterna sida. Svenska killar våldtar inte. Svenskar misshandlar inte andra. Svenskar gör inga onda gärningar i den kristna religionens namn. Svenskar rånar inte. Svenskar misshandlar inte kvinnor. Eller?

Det roliga i kråksången är att nationaldemokraternas frontfigur Tor Paulsson nu är anhållen. Det förtäljer en artikel på sidan 10 i dagens Expressen. Han misstänks för grov misshandel av en kvinna under midsommarens förlustelser i Dalarna. Mitt framför ögonen på partikamrater och andra festdeltagare slog han kvinnan med flera knytnävsslag i ansiktet. En festdeltagare larmade polisen och det lär väl bli svårt att slingra sig ur denna situation – såvida inte alla vittnen drabbas av total minnesförlust helt plötsligt.

Inför valet 2002 poserade han på flygblad och oroade sig över att invandringen kan öka leda till ökad kriminalitet. Nationaldemokraterna kräver i sitt principprogram hårdare tag mot kriminella och högre straff för bland annat våldsbrott. Fast det kanske bara gäller invandrare?

Hur går denna ekvation ihop? Det gör den givetvis inte. Det är därför nationaldemokraterna inte är trovärdiga och är och kommer alltid att förbli ett extremistiskt parti. I alla fall för oss vanliga människor som inte är enögda. Vi som inte tror/trodde på Hitlers irrläror och inte förnekar att Förintelsen skedde under nazisternas ledarskap. Vi som tror på mångfald och solidaritet.

23/11-01 skrev jag detta:
Var fjärde Sverigedemokrat har poster i brottsregistret. En Sverigedemokrat i kyrkofullmäktige har tretton (13 !!!!!) domar, bland annat för grov misshandel. Jajaja...jag har tidigare påvisat att brottsligheten ÄR hög i extrema grupper vare de sig är politiska eller inte. Det är kanske därför de bara platsar i dessa extrema grupperingar?

// Annica Tiger

Annica Tiger 2:34 EM | Google

Kastreras i onödan

Ni som är lite pryda av er.
Sluta läsa här.......

Varje år opereras hundratals friska äggstockar bort på svenska kvinnor, i samband med att livmodern tas bort följer även äggstockarna med av bara farten. Helt i onödan. I äggstockarna bildas både det kvinnliga könshormonet östrogen och det manliga könshormonet testosteron. Kvinnorna kastas ofta in i ett för tidigt klimakterium och deras sexuella lust kan minska drastiskt, ja - helt försvinna.

Jag ser framför mig vilket ramaskri det skulle bli om män som steriliserade sig eller av andra anledningar genomgår ett intimkirurgiskt ingrepp även blev av med testiklarna, där testosteronet produceras. Kommer aldrig att hända. Ingen läkare skulle kastrera en man utan att det finns medicinska orsaker. Men varför göra det slentrianmässigt på kvinnor? Återigen ser i alla fall jag ett mönster. Mannens sexualitet är norm. Kvinnans dito verkar inte lika viktig. Jaja, hon kan ju sära på benen ändå fast hon inte är kåt, så mannen kan få sitt. Grovt uttryckt. :)

Att mannen är norm ser man för övrigt på forskningen av potenshöjande medel. Det finns numera många mediciner som hjälper en man att få blodgenomströmning i penisen så att ett stånd kan uppnås och samlag kan genomföras. Men hur många mediciner finns det framtagna för kvinnor som har problem att få fart på sin lubrikation eller få ökad blodgenomströmning i och runt klitoris. Glidmedel i all ära. Men jag tror att många kvinnor skulle vara hjälpta av lite mer än Apotekets Glidmedel. Glidmedel är väl mer till för att mannen inte ska få skavsår? :)

En impotent man ömkas. En frigid kvinna förlöjligas?

// Annica Tiger

Annica Tiger 10:26 FM | Google

Mozilla

BTW - for the record. Jag ger mig. Platt fall. Jag trodde själv att jag var ganska förändringsobenägen, att jag alltid skulle tuffa på med Netscape 7 until the bitter end. Mozilla 1.7 har en del finesser som inte Netscape har och som jag faktiskt tycker är helt okey. Bara det att man kan jobba Offline och bläddra fram och tillbaks mellan sidor man tidigare besökt är en finess som jag har saknat i Netscape och upptäckte till min förtjusning att det funkar i Mozilla 1.7 (för det mesta i alla fall).

Buggen jag upptäckte angående inställningarna Forward Messages as Inlines eller Attachment kan jag leva med. Den buggen finns inte i Netscape 7.*. Där har jag alltid haft Inlines inställt när det gäller forward av mail. Det har aldrig påverkat inkommande mail, såsom det gör i Mozilla. Där har jag tvingats att ställa Messages as Attachment, bara för att slippa få in fler virus bakvägen i inkommande mail – även om nu mitt antivirusprogram alertade mig förra gången vet man ju inte om det kan slinka in något virus via mailen som ännu inte är detekteringsbart av antivirusprogrammet.

// Annica Tiger

Annica Tiger 6:24 FM | Google