« Sharafs hjältar | Startsidan | Manga »

10 augusti 2004

Tidernas största trafikolycka

Tidernas största trafikolycka om man ska räkna antalet dödsfall av inblandade i olyckan. Kycklingmassaker på E6:an. Smaskig rubrik. En lastbilen lastad med 8000 kycklingar välte på E6:an strax utanför Varberg. De flesta kycklingarna krossades när lastbilen välte, många blev påkörda av andra bilister och det var fullt kaos på platsen. I artikeln står det att vissa lurade döden, det vill säga att de överlevde själva olyckan. Men efter att ha samladets ihop blev slutmålet ett slakteri utanför Falkenberg, så livet blev kort ändå.

En annan kittlande rubrik var: "Flyg nödlandade efter kattattack". Var det en katt utbildad av terrorister? Bar den en bomb under pälsen? En av piloterna blev riven på armen av katten, som av någon underlig anledning tagit sig ur sin bur och in i cockpit. Planet vände åter och gjorde en nödlandning i Bryssel.

Elefanten Motala fick en protes efter att ha trampat på en mina i djungeln. Det kanske var tur i oturen? Elefanten utnyttjades i slavarbete och drogades med stora mängder av amfetamin för att kunna orka slita och släpa de tunga stockarna. Efter olyckan fick hon ett bättre liv och nu en protes. Slutet gott, allting gott.

Tuppen Kalle har vunnit VM i galning. Men så få galningar? 15? Mina tuppar skulle slå Kalle med hästlängder. De gal som galningar ibland till grannarnas förtvivlan :). Även jag blir irriterad ibland.

Husbocken gick hem med segern. Under tiden ägaren och försäkringsbolaget tvistade om hur husbocksangreppet skulle stoppas rasade huset samman. 1-0.

Mycket djur i nyheterna idag.

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 10, 2004 4:23 EM