« september 12, 2004 | Startsidan | september 15, 2004 »

13 september 2004

Jag kan flyga...

Nu tar Katinka över bloggandet ett par dagar eller något ditåt. Men jag kommer nog att dyka upp som gubben i lådan :). Kanske. Ibland. Om solen går i moln eller om regnet öser ned.

För dig som inte läste Katinkas Reload, på den tiden det begav sig, får förhoppningsvis en mycket positiv överraskning. Det är en kvinna som vet vart skåpet ska stå och som inte tvekar att säga det heller.

Jag sitter och upprepar mitt mantra....jag kan flyga. Jag kan flyga. Jag är inte rädd...jag är inte rädd.

// Annica Tiger

Annica Tiger 3:20 EM | Google

Svart änka

Svart änka födde hundra ungar.
Nej, inte någon självmordsbombare.

Om befruktningen av spindeln skett i den importerande bilen efter den kommit till Sverige, under transporten hit eller om befruktningen skedde redan i USA får vara osagt. Det finns ingen make längre, honan dödar hannen efter befruktningen – därav namnet.

Jag skulle nog aldrig våga importera någon bil från Sydeuropa eller USA. Vem vill ha en potentiell dödligt giftig svart änka som bonus?

// Annica Tiger

Annica Tiger 10:11 FM | Google

Paralympics

Den 17:e september startar Paralympics i Aten. Jag har alltid undrat varför Paralympics alltid kommer så långt efteråt. De flesta har rest hem från Aten, både turister och funktionärer. Är handikappsidrotten en B-klass i sig? Det tycker inte jag. Det finns många bra och duktiga idrottare även här.

Varför inte samordna så att dessa spel går parallellt med OS? Paralympics idrottare får mindre uppmärksamhet och inte alls lika stor mediabevakning som de som deltar i ordinarie OS.

// Annica Tiger

Annica Tiger 7:40 FM | Google