« Kontrollera kontrollanterna | Startsidan | Vioxx »

1 oktober 2004

K700i

Sony Ericsson K700i

Jag skulle bara ha en mobil med kamera, kravet var att den skulle ha blixt och att det skulle gå att spela in små videosnuttar också. Min Nokia 3210 funkar alldeles utmärkt, men jag vill ha en mobil med kamera. Nu har jag det. Billig var den inte, eftersom jag köpte den obundlad. Jag har ett bra förmånligt avtal med Comviq som har halverat mina mobilräkningar nuförtiden. Jag ska bara kolla upp nu vad det abonnemanget har för tjänster jag kan använda nya telefonen till. Det kanske inte är så mycket :).

Denna nya mobil hade varit lämplig att ha i morse när jag passerade ett gäng unga killar som hade stod och kliade sig i huvudet mitt i en korsning. De hade smällt, ena bilen hade kört rakt i häcken på en bil som skulle svänga vänster i korsningen. Den klarade sig hyfsat, men den andra bilens motorhuv och front såg inte så kul ut.

Mobilen är alltid med. Därför kommer det att bli kul att kunna ta bilder, spontana bilder och kanske mer planerade sådana. Blixt tyckte jag var ett krav eftersom vi bor i ett så mörkt land; i alla fall nu när vi går mot vinter och mörkret infinner sig tidigare och tidigare mot kvällen och morgnarna ska vi inte tala om.

Jag har en digitalkamera, men den är sällan med i väskan. Däremot köpte jag ett minneskort till den på 64 Mb och nu kan jag ta 152 bilder på raken, istället för som tidigare 38. Ett flashminne kostade bara 249 kronor. Det var inte alls farligt.

Nå, nu jag att göra i helgen. Lära mig mobilen och jaga ringsignalen "Born to be Wild", om den nu finns att hämta ned någonstans.

BTW - någon som vet varför tågen inte stannade i Spånga? Polisen hade gett order om det var den enda informationen vi passagerare fick. De som skulle av där blev lite långa i synen. Tacka sjutton för det.

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 1, 2004 3:44 EM