« mars 21, 2005 | Startsidan | mars 23, 2005 »

22 mars 2005

Ny trend inom bloggosfären?

Det har blivit en riktig våg, nästan en flodvåg, att byta bloggverktyg och inte allra minst utseende på sina bloggar på sista tiden tycker jag. Är det våren som inspirerar? Eller har det bara blivit en trend? Det är kul, men ibland blir man helt chockad. Var är jag? :) Som tur är, kanske jag ska tillägga, är det oftast en positiv chock.

Nu har jag, när tid funnits, försökt få till huvudsidan och css-filen. Någon som tycker utseendet suger fett eller tycker att det duger, eller liknar lite den gamla layouten lite för mycket – så får ni gärna säga till. För i helgen ska jag köra in ändringarna på alla templates hade jag tänkt. Om det nu inte blir soligt och fint så att dagarna kan tillbringas lutandes mot husväggen och fejan vänd mot en, förhoppningsfull, värmande sol.

// Annica Tiger

Annica Tiger 8:50 EM | Google

Undervattenskamera

Jag blev lite besviken när jag fick hem bilderna som jag framkallat. Jag köpte en vattentät Agfa engångskamera för att kunna ta bilder när jag snorklade. Färgerna jag såg under vattnet och det som återspeglas på bilderna stämmer inte överens. Inte för fem öre. Jag plåtade några vackra ljusblå anemoner. Inte blev de ljusblå, utan mer tråkgråa på fotot. Det är knappt de syns. Tyvärr är det så med de flesta bilder, en enda gröngrå röra. Fast det kanske var skit bakom kameran? Jag har kvar "bilderna" av allt det vackra jag såg i minnet, det är det som räknas.

Rocka
Den syns knappt. Men det är en rocka som precis är på väg upp ur sitt gömställe under vattnet. Jag hann få en bild innan den med en jädrans kareta drog järnet bort från oss nyfikna snorklare.

Sjöborrar
Sjöborrarna ska man inte trampa på. Snorkelguiden berättade att thailändare som av misstag trampar på en sjöborre bankar på foten (med stor smärta får jag anta) tills sjöborrens piggar som fastnat i foten pulvriseras. Vad jag ska tro om det vet jag inte riktigt. Men jag hade nog åkt till ett sjukhus om jag trampat på en sjöborre.

Leopardhaj
Leopardhajen ser inte lika ståtlig ut på bild, som när jag låg och snorklade och hade den precis några meter under mig. Men den var stor, även om nu snorkellinsen förstorar upp till 20 procent, så uppskattade jag att den i alla fall var bra mycket längre än vad jag själv är, vilket bara är 158 cm över landytan.

Nemo
Det var inte lätt att hitta Nemo, eller rättare sagt att få med Nemo på bild. Men här syns pappa Nemo, man kan även skönja övriga familjen. Om man har god syn vill säga :).

// Annica Tiger

Annica Tiger 3:23 EM | Google