« Problem med kommentarerna | Startsidan | Test »

12 mars 2005

Fel låt vann, säger jag redan 21.00

Jag har inte sett delfinalerna i år, så jag vet faktiskt inte hur de andra låtarna har varit. Men efter att ha kollat in de tio finalisterna säger jag på förhand att fel låt vann – innan ens omröstningen har börjat, för det fanns ingen rätt låt i startfältet. Ingen stack ut. Ingen var så där riktigt bra. Ingen hårpälsresare. Inte ens de förhandstippade favoriterna var bra. Sorry. Vi får nog kvala in till Melodifestivalen år 2006. Mikaels intervjuer av artisterna var kvällens stora behållning. :) Nu har jag stängt av TV:n. Helt ointressant vem som vinner. Jag som har sett varenda schlagerfestival genom tiderna, utom det året ABBA vann – då var jag på Mallorca.

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 12, 2005 09:06 EM

Kommentarer

Den bästa melodin var "Different kind of love",den var udda,spännande,exotisk helt enkelt hade den profil och inte så schablonmässiga som de övriga låtarna!!

Skrivet av: Stefan datum: mars 13, 2005 09:40 FM

Så Stenmark vann. De två favorittippade då? Lustigt. Men jag säger som Jontas, det blir kval år 2006 :).

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: mars 13, 2005 08:25 FM

Och just den schlagerfestival du inte såg är den jag minns allra bäst - då, när ABBA vann! Sen dess har jag inte alls följt schlagertävlingen, även om det är svårt att undvika nyheten om den. Löpsedlarna skriker om evenemanget. Föredrog i kväll tvåans film "Ingen mans land". Den kommer jag nog ihåg bättre än Stenmark, eler hur det nu är han heter :-), men skidåkare är han väl inte?

Skrivet av: Susanne datum: mars 12, 2005 11:16 EM

Vi har rätt. Det blir kval nästa år till ESC.

Skrivet av: Jontas datum: mars 12, 2005 11:04 EM

Jag tycker tvärtom - det fanns fyra-fem bra sånger i år. Systemet med flera delfinaler tar fram fler bra tävlingsbidrag tror jag. Caroline Wennergren är bra, Nanne Grönwall och Jimmy Jansson gjorde bra ifrån sig och Martin som vann var också godkänd. Fast därute lär den inte vinna. Las Vegas är inget vinnande koncept i Europa precis.

Skrivet av: Chadie datum: mars 12, 2005 10:04 EM