« Alkolås på mobilen | Startsidan | En ny blog var 6:e sekund »

10 mars 2005

Höna av en fjäder?

Det har varit mycket plåtskrammel på olika mailinglistor i dag, för och emot gryningsräden mot Bahnhof. Patrick har lagt upp lite matnyttig information. Jag säger varken bu eller bä, jag tycker nog att det kanske kunnat lösas på ett smidigare sätt. Men ett agerande av detta slag tyder nog på att det kanske finns information som inte kommit ut, som kan ge gemene man svar på frågorna runt detta. Tiden får utvisa vad facit blir.

Antipiratbyråns sajt hostas för övrigt av Bahnhof.
Frågan är hur länge till? :-)

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 10, 2005 06:50 EM

Kommentarer

och idag tvärvände Telia, ägt av i första hand svenska staten, och inför censurfilter för att förhindra deras kunder att besöka moderaternas webbar - förlåt skulle det stå barnporr kanske?

BIG difference. not so much.

Skrivet av: littlemeancolaman datum: mars 11, 2005 11:07 FM

Problemet ligger i att Anti-piratbyrån är en intresseorganisation som fått tillåtelse att styra både polis och kronofogde. Rättssäkerheten är fullständigt satt ur spel och de stora multinationella mediabolagens agenda styr.

Skrivet av: N|. datum: mars 11, 2005 06:17 FM

Men är det inte det som är själva vitsen, att skramla! Alltid är det väl någon som tycker att han/hon lika gärna kan betala för filmen/musiken, så blir storbolagen nöjda igen.

Skrivet av: Desirée datum: mars 10, 2005 09:27 EM