« Vasaloppet | Startsidan | Bloggtreklöver 34 »

6 mars 2005

Observer har utökat sin bloggbevakning

Jag har sett nu ett tag att det kommer besökare från http://www.observer.se/. Jag har inte tänkt så mycket på det förrän häromdagen då tänkte att jag skulle surfa förbi och se om jag kunde se anledningen till dessa besök. Jag finner, till en viss förvåning, att Observer inte längre bara bevakar den lista av tio bloggar det varit så mycket debatt om, inte bloggarna i sig kanske utan mer listan och dess tillkomst.

Observer

Jag tänker dock inte ändra inriktning på min blog och bli mer pretentiös eller sätta krokben på mig själv för att överträffa mig själv, gång på gång. Nej, det här är min gamla vanliga blog och kommer att så förbli. Konceptet ligger lagt sedan 1997, jag skriver om det jag tycker är intressant och sådant som får mig att tänka till och fundera på, eller om helt vanliga händelser eller aktuella nyheter – för att jag vill skriva om just det, nu och då. Visst hoppas jag, som alla andra, på att några tycker det är värt mödan att läsa det jag skriver. Kanske inte alltid, men då och då.

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 6, 2005 05:20 EM

Kommentarer

Chadie, du har din stil och jag tror nog att du kommer att behålla den, oavsett vad du fokuserar på. Du skriver ofta om viktiga frågor och har väl alltid så gjort?

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: mars 7, 2005 05:38 FM

När jag säger att jag tänker på att jag finns på Observers lista menar jag inte att bli pretentiös - eller att jag skulle sätta krokben för mig själv. Utan när min blogg faktiskt exponeras på fler ställen tänker jag använda mig av det tillfället och bland annat skriva lite mer om sådant jag tycker är viktiga frågor. Däremot menar jag inte att bli mer ambitiös - för min ambition har jag bestämt att fokusera på eget skrivande, blgogen ska vara ett komplement till det.

Skrivet av: Chadie datum: mars 6, 2005 07:32 EM

Jag log för mig själv när jag läste rubrikerna på den listan innan idag. Nät- och blogrubrikerna övervägde...Mycket intressant för utomstående.

Jag håller med. För att vara trovärdig tror jag det är viktigt att skriva det man själv vill och är engagerad i.

Skrivet av: Åsa datum: mars 6, 2005 06:49 EM

Det känns rätt att skriva om vad som är kul och intresserar en.

Jag tänker fortsätta i min linje och jag gissar att jag inte kommer att hamna på någon lista.

En promenad med sin älskade gissar jag inte är så intressant för Observer...

Skrivet av: Bengt datum: mars 6, 2005 06:28 EM

Brinn FÖR ämnena förstås!

Skrivet av: Monica datum: mars 6, 2005 05:45 EM

Engagemang och brinn ämnena ger läsare. Det är precis som med böcker. Ingen läser en bok av en författare som själv inte bryr sig! Inte om h_n inte kan mörka det väldigt bra...

Skrivet av: Monica datum: mars 6, 2005 05:45 EM