« april 23, 2005 | Startsidan | april 25, 2005 »

24 april 2005

Märkesklädeshysteri

För att fortsätta på temat från i morse. Märkeskläder och dito attribut verkar vara viktiga för många. Jag skrattade lite när en viss dokusåpakändis åkte fast för fortkörning två gånger samma dag och menade på att det var fördjävligt, för den summan hade hon kunnat köpa ett par Gucci-skor.

Vem f*n köper Gucci-skor? Är det för att de är särdeles bra, har extremt hög kvalité eller är det för att stoltsera med det faktum att man har råd att köpa så dyra märkesskor?

Jag såg en annons i en tidning som gällde solglasögon. Jag använder själv inte solglasögon, jag har ett par liggande i bilens handsfack inköpta för 149 kronor på Coop Forum och de funkar alldeles utmärkt, de få gånger jag ids använda dem.

Det är lite prisskillnad mot att köpa ett par solglasögon från Donna Karan á 1.780 kronor. Frågan är om prisskillnaden beror på att de är så många gånger bättre än ett par solglasögon runt hundringen eller är det bara så att det är märket på glasögonbågarna som säljer. Alla initierade (utom jag då) kan se att detta är en person som hänger med i modet och har råd att följa det? Det fanns solglasögon som kostade 2.449. Herregud! Vem köper sådana?

En annan variant är dessa fula pikétröjor med en krokodil på. De kostar skjortan har jag hört, men jag vet inte ens vad märket heter – så initierad är jag i mode och trender. Nu kom jag på det. Två hjärnceller måste ha samarbetat :). Lacoste.

Många varumärken riktar sig specifikt till ungdomar som exempelvis Diesel, Nike och Puma. Jag tänker på alla föräldrar som inte har råd att låta sina ungar följa med alla trender och köpa dessa märkesvaror. Hur mycket gråt och tandagnisslan förekommer det inte i en del familjer med tonåringar? Hur många barn blir inte mobbade bara för att de inte har senaste nytt i modeväg?

// Annica Tiger

Annica Tiger 3:03 EM | Google

När kommer penisförstoringar att utlottas?

Veckorevyn har en tävling i det senaste numret där vinsten är en läppförstoring. Vilka signaler ger inte det? Du duger inte som du är. Ju större läppar, desto snyggare och sexigare blir du. Vad är nästa steg? Att en s.k herrtidning utlottar en penisförstoring?

* 3 läppförstoringar att vinna!
Läppförstoringar på AM-kliniken! Observera att du måste vara över 18 år
för att tävla om en läppförstoring!

Vecko-Revyn (enligt Google)
Tidning för tjejer som handlar om sex och kärlek, relationer, mode, kalas, horoskop mm.

Jag möts av denna bild när jag försöker surfa dit. Att det ska vara så svårt att göra en hemsida som funkar för flertalet brynare förstår jag inte.

Veckorevyn

// Annica Tiger

Annica Tiger 6:41 FM | Google