« september 8, 2005 | Startsidan | september 10, 2005 »

9 september 2005

Annorlunda blogspam

Nu har en Nisse eller Nissa, kan ej avgöra vilket, ett par gånger gjort helt orelevanta inlägg bara för att göra reklam för sin blog. Okey, om man råkar svara i fel inlägg; det har jag gjort ibland.

Men att medvetet lägga in en kommentar bara för att göra reklam för en blog, oavsett vad inlägget handlar om ogillar jag.

Så du Nisse eller Nissa – så du bara vet. Jag har blockat nya kommentarer med urlar till din blog om mordet på den prostituerade flickan. Av ren princip.

Jag tycker inte om att vara reklampelare.
Vill någon saluföra sin hemsida eller blog.
Fine, men gör det med lite finess.

Ett bra sätt att marknadsföra sin nystartade blog är att vara aktiv och kommentera i andras bloggar, men för guds skull inga blajkommentarer – det har motsatt verkan.

// Annica Tiger

Annica Tiger 5:35 EM | Google

Virus i katastrofens spår

Ja, det kunde man ju ana att detta skulle ske. Det skedde efter Tsunami-katastrofen, så varför skulle inte folk försöka slå mynt av orkanen Katrina.

Enligt CS:

Falska e-postmeddelanden cirkulerar just nu som säger sig ha information om orkanens härjningar eller insamlingar till offer. Meddelandena uppmanar läsaren att klicka på en länk för att få mer information. De som klickar på länken får ingen information, utan i stället ett virus skickat till sin dator.

Jag säger som alltid.
Klicka inte på länkar du är osäker på vart de leder.

// Annica Tiger

Annica Tiger 7:43 FM | Google