« november 2, 2005 | Startsidan | november 4, 2005 »

3 november 2005

Gjorde sin egen dotter på smällen

Jag vill så gärna tro gott om alla
människor, men det är förbenat svårt.

Att förgripa sig på sitt eget barn är ett av de värsta brotten i mina ögon och i min värld. Det går långt över min fattningsförmåga att någon kan begå sådana hemska övergrepp. På sitt eget barn. Sitt eget kött och blod. Göra sin egen dotter på smällen, inte bara en gång utan flera gånger.

Hur mår flickebarnet? Kommer såren i själen att läkas? Ja, tiden läker alla sår är ett gammalt talesätt och det är nog sant. Men stora sår lämnar ärr. Ärr som kan skava och irritera. Ett ärr i själen skaver och irriterar mer än ett ärr utanpå kroppen. Det värsta är också att det inte går att klia eller på annat sätt försöka lindra plågan på ett ärr i själen, som det ofta går att göra på ett ärr utanpå kroppen.

// Annica Tiger

Annica Tiger 6:52 EM | Google

Flyt?

Livet är det som händer medan du gör upp andra planer, citat av John Lennon. Det är synnerligen sannerligen sant, det kan jag intyga. Här har jag planerat in aktiviteter hela hösten, bland annat skulle jag sitta med i en jury och rösta fram årets nättidskrift. Men nu blev allt omkullkastat.

Men på ett positivt sätt. Ja, jag befinner mig fortfarande i ett slag chocktillstånd efter ett samtal i går. Vad sägs om chansen att få ett förstahandskontrakt med fem minuters gångavstånd till jobbet, redan den 1:a december? Det går inte att tacka nej till det, även om lägenheten är inpyrd av en rökare. Det sägs att det ska tapetseras och målas om i rum och hall, tar de bara bort den gamla inrökta tapeten och inte bara klistrar en ny över den gamla tror jag att den värsta odören försvinner.

Håll tummarna.
Jag gör det i alla fall :).
Inget kontrakt är skrivet än.
Man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken...
Men jag hoppas på att jag får den.
Mina drömmar skulle då infrias.

BTW - jag tycker att rökare som röker så infernaliskt borde lyfta på häcken och öppna ett fönster och ta ett bloss vid det öppna fönstret. Jag röker själv bara under fläkten eller på balkongen.

Bonuslänk, stirra dig blind på lila prickar och se i syne och se gröna prickar eller en tom sida. Jag blev så intresserad av bilden att jag laddade ned den och öppnade den animerade giffen i GIF Construction för att se om det fanns några gröna punkter, men det fanns bara lila prickar vad jag kunde se. Men programmet jag har är gammalt och tekniken har förfinats, så vem vet?

// Annica Tiger

Annica Tiger 4:32 FM | Google