« Gör någon glad i dag | Startsidan | 16 miljoner »

16 februari 2006

Kiosklitteratur har ersatt datorn :)

Efter att ha legat nedbäddad i sängen några dagar i sällskap med 10 böcker av Janet Evanovitch (ska påbörja sjunde boken nu) börjar jag tycka att det där med att vara sjuk har sina fördelar, bara man inte är för sjuk. Jag skulle ha valt Ranger :) Helt klart. En svartklädd man i läder :), ring i örat och hästsvans. Var hittar man en dito? :) Skicka ett mail. Skämt åsido............

Böckerna kan knappast sorteras under finkultur, men oroa er inte – i väntehögen finns ett flertal sådana, så helt fördärvad har jag inte blivit.

Jag har inte en saknat datorn, jag slår på den gamla häcken en gång om dagen och stänger ned den efter någon halvtimme. Den bullrar ju så att vem som helst skulle kunna få tinnitus. Hoppas ingen som verkligen har drabbats tar illa upp.

Mailen kan jag bara tanka ned, men inte besvara. Jag har inte orkat bry mig om att ändra settings för vardera konto. Jag hoppas nya datorn kommer snart.

Jag bad dem försöka rädda mailen i Application Data och Mozillas mail, samt det jag lagt på den andra partiotionen.

Helt klart är att de ska byta hårddisken, för när jag börjar få felmess om att det är fel på maskinvarukonfigurationen och datorn inte kan läsa in hårddisken, redan efter ett par dagar sedan den var inne sist.

De gånger den kommer förbi möts jag antigen av en fet gammaldags dosprompt eller felmesset diskläsarfel och en uppmaning om att starta om datorn. De få gånger jag kommit in har allt varit segt som attan. När jag försökte avinstallera Norton Internet 2006 enligt konstens alla regler, fick både textinstruktion och ett program som sedan skulle köras för att rensa alla rester av programmet. Synd bara att det tog med sig Window System-mapp.

Nästa gång jag startade om datorn då fick jag en uppmaning att sätta in Windowsskivan och trycka på R. Vilket man inte får göra på denna dator vad jag har förstått, speciellt och dittan och dattan – varför krånga till allt?

Jag saknar den gamla hederliga F8.
Felsäkert läge.

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 16, 2006 12:14 EM