« Buggiga program | Startsidan | Gör någon glad i dag »

13 februari 2006

Nya datorn har pajat igen.

Jag lever men mina datorer är det sämre med.
Om nu någon undrar varför uppdateringsfrekvensen är låg.
Nu stänger jag ned, innnan modemet börjar sända röksignaler. Nya datorn är helpaj. Igen.
Så säg ordet dator och jag går upp i taket. :(

Jag har haft sju datorer sedan 1994 minst - ni minns de med floppy-disk, och ingen har strulat som dennna nya vars prislapp borde garantera att den INTE ska strula.

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 13, 2006 12:31 EM

Kommentarer

Det är väl samma typ av inbyggt slitage som finns i allt annat - t.ex. kyl och frys - fast ännu högre omsättning i den snabba IT-världen. Annat var det förr... mina föräldrar köpte för 42 år sedan en frysbox, en sån där som de gömmer lik i på film, den frysboxen lever än och har aldrig varit trasig. När det gäller moderna frysskåp är jag väl inne på 4:e på 25 år.

Skrivet av: En liten tant datum: februari 14, 2006 10:49 EM

Tycker också det är mera stul med de nya nu. Min fick lämnas in 3 ggr första två månaderna. Men det är klart ju mer avancerat desto mera som kan gå fel. Det är ju så frustrerande, det ska funka!

Skrivet av: Björn datum: februari 14, 2006 04:13 EM

Hoppas att det kommer till en lösning.

Skrivet av: Linnea datum: februari 13, 2006 02:19 EM

Fy fan. Sådär strulade min nuvarande. Den hann fick vid FÖRSTA uppkoppling få virus när den fullständiga installationen av Norton skulle ske över nätet. Ingenting fungerade. Total kollaps. Datorn fick lämnas tillbaka. Det gick inte på garanti utan det var "jag" som ställt till det fastän jag gått efter installationsguiden till punkt och pricka. Var helt galen, och fick ha en stor kille med mig till butiken för att över huvud taget få någon hjälp. Jag fick själv betala sanering och ominstallationer etc. Riksdata hette leverantören. Hoppas det ordnar sig, du borde få allt utbytt direkt.

Skrivet av: coolamorsan datum: februari 13, 2006 01:50 EM

Usch vad jobbigt.

En stor prislapp brukar ofta betyda god service vid fel. Kan du inte lämna tillbaka eländet?

Skrivet av: Desirée datum: februari 13, 2006 01:02 EM