« Tsunamivarning | Startsidan | We save the elephants »

20 mars 2006

Triss i tigrar

Tigrar

Handen på tigerns rygg var ett måste, men det kändes bara behagligt och jag kände mig inte rädd. Med tanke på hur stor den var kanske en och annan skulle banga ur?

Tigrar

De var respektingivande. Det kändes mastigt att sitta bakom dem. Här kan uttrycket en triss tigrar användas?

Ja, då kom jag äntligen iväg till The Tiger Temple i Kanchanaburi, några timmars bussresa från Bangkok.

Jag bara fick ett ryck i onsdags morse, bokade nattbussen till Bangkok från Phuket. Den resan tog tolv timmar och mycket finns att säga om den, men fram kom jag. Hem flög jag lågbudgetflyg, typ Ryan Air, fast det var Thai Air Asia.

Mycket hände, både roligt, skrämmande och fantastiskt huller om buller, men värst var nog taxiresan från södra busstationen till flygplatsen. En idiot till taxichaufför körde the Highway på ett sådant livsfarligt tempo och med ett körsätt som jag aldrig tidigare upplevt så att hjärtat satt i halsgropen.

Webhotellet släckte ned databasen både till bloggen och anslagstavlan i onsdags. Om någon undrar? Nu har jag fått en chans att rensa bort lite trackbacks, men bli inte förvånade om bloggens databas stängs igen om det inte löser problemet. Servern där min blog ligger på blev lixom lite seg, alltför seg tyckte webhotellet och släckte lampan. De hade kanske inget annat val, men jag hoppas att bloggen kommer att fungera fullt ut.

Trackbacksspammare borde det vara skottpengar på!

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 20, 2006 9:55 FM