« maj 14, 2006 | Startsidan | maj 16, 2006 »

15 maj 2006

Vardagslycka

Lycka kan vara mycket, både stort och smått. Jag har länge sökt en temugg som rymmer mycket Liptons grönt te, som har blivit min favoritsort.

Den mörkblåa koppen var det enda jag hittade som var en storlek större än default. Men gissa att jag blev lycklig när jag av en slump gick in på Indiska på Kungsgatan 5 och såg den blommiga muggen till det facila priset 39.50 kronor. Den är stor, trots att den på bilden inte verkar vara så mycket större.

Temugg från Indiska

Att kvalitén kanske inte är den bästa och att det under glasyren kan finnas vad som helst är av underordnad betydelse, jag slänger alltid porslin vars glasyr börjar gå sönder.

// Annica Tiger

Annica Tiger 7:16 EM | Google

Lite smågnällig idag :-)

Jag vet inte om jag ställer för höga krav på stora sajter när det gäller tillgänglighet. Plusgirot försökte jag logga in på redan i fredags eftermiddag, då jag fått en avisering om att en insättning gjorts.

Men det har varit stängt hela helgen på grund av underhåll och är så än i dag, måndag eftermiddag. Jag ringde dem via den analoga vägen (telefon) alldeles nyss och de kunde inte ge besked om sajten skulle öppna i kväll eller när den skulle fungera igen.

Uppdateringen i helgen måste ha misslyckats á la masse.

Men jag är lite irriterad. Tjänster som liknande ska inte bara sluta att fungera. Plusgirot, för mig är det just nu minusgirot.

// Annica Tiger

Annica Tiger 4:03 EM | Google