« Uppmuntrande test, NOT! | Startsidan | Sexchatt som fick ett snopet slut, samt ett nytt uttryck som myntats - gromning »

10 maj 2006

Sveriges roligaste polis?

Jag och Marina var på en av SIF anordnad membersnight. Jag är med i SIF och fick ta med en icke medlem till det facila priset av 0 kronor för oss bägge.

Låter kanske lite tråkigt med lite fackligt mingel, men jag hade kul och filmen vi såg mot slutet "Firewall" med Harrison Ford var inte alls så dum.

Den har fått dåliga recensioner har jag noterat, men å andra sidan alla filmer som handlar om datorer och IT gillar jag. Jag vet inte hur många gånger jag har sett "Nätet" med Sandra Bullock :-),

Innan filmen var det en trollkonstnär som uppträddde, måttligt intresserant (trolleri är inte min bag) – men den som kom därefter var en ståupp-komiker som vanligtvis jobbar som polis. Jag skrattade så jag nästan kiknade under hela hans uppträdande.

Ett gott skratt förlänger livet, i går blev jag några år äldre :).

// Aninca Tiger

Annica Tiger maj 10, 2006 05:54 FM

Kommentarer

Tror man får betala mer som egenföretagare.

Skrivet av: Mattias Wirf datum: maj 10, 2006 06:48 EM

SIF har väl ganska låga avgifter (även om man tjänar bra) om man jämför med andra fack, exempelvis Transport som B. betalar nästan 500 pix i månaden till.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: maj 10, 2006 01:59 EM

Jag är också medlem i SIF, i Eget avdelnigen. De har en del bra träffar ibland, sist här i Örebro fick vi en imponerande lunch och chefredaktören på NA pratade. Men för den medlemsavgiften kan man ju begära en del ;)

Skrivet av: Mattias Wirf datum: maj 10, 2006 12:07 EM