« Klantigt agerande av polisen | Startsidan | Färskpotatis »

3 juni 2006

Hela havet stormar, men det kommer att mojna

Hela havet stormar har det kännts som de senaste dagarna. Men havet kommer att mojna. The Pirate Bay kommer att återuppstå som Fenix ur askan, likt en hydra.

Det jag tycker är viktigt är att det hela utreds ordentligt, fast jag vet ju inte om JO är rätt organ. Hur stor påverkan har det haft att USA har pekat med hela handen? Vem eller vilka tog beslutet och på vilka grunder?

Många har velat göra detta till en politisk fråga, men jag tror att en borgelig regering hade blivit lika skitnödig i samma situation om USA och Vita huset hade pekat med hela handen.


Andra bloggar om:
, , , , , ,

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 3, 2006 06:35 FM

Kommentarer

Tobbe - Men för att havet ska sluta storma måste vinden mojna :).

Nu är sidan uppe tycks det som.

Vad har egentligen åstadkommits?

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juni 4, 2006 05:49 FM

Som oförbätterlig vän av ordning och reda så: Havet mojnar inte, däremot vinden. *aj.. aj.. * Jag tror att jag fick ett par daskar på kinden där... Märk inte ord karljävel!? ;)
Ha det gott!

Skrivet av: tobbe datum: juni 3, 2006 08:01 EM

Den är redan uppe! se länk

Skrivet av: ME datum: juni 3, 2006 01:54 EM

Har svårt att tänka mig motsvarane agerande i annat samanhang. Men det är ju inte förvånande, det är ju starka ekonomiska intressen som ligger bakon.
Vem skulle kunna tänka sig motsvarande insatts däe enskilda medborgare drabbas. Det måste faktiskt i första hand vara ordningsmaktens uppgift att skydda den svage! 50 poliser!

Skrivet av: Björn datum: juni 3, 2006 10:36 FM

Daniel:
När det blir övertydligt att vi har en sken-demokrati i Sverige så kan det inte bli nog uppmärksammat! Att främmande intressen lägger sej i polisarbetet här, är extremt - och det vore verkligen hemskt om det i framtiden blir något som man rycker på axlarna åt!

Jag har nyss haft närkontakt med tpb! :-)
Men nu kommer det upp "forbidden" - så de har lite problem i starten... Servern blev överlastad på en gång??? :-)

Skrivet av: Petra L datum: juni 3, 2006 09:19 FM

Det här börjar bli lite absurt uppmärksammat. Jag håller med om att det är en stor händelse, men när bloggar skriver inlägg på inlägg på inlägg på..... Ja då har det gått överstyr. Det är inte jordens undergång, PirateBay kommer att återuppstå, det vet vi med nästan all säkerhet redan.

Skrivet av: Daniel datum: juni 3, 2006 08:26 FM