« augusti 14, 2006 | Startsidan | augusti 16, 2006 »

15 augusti 2006

Kyrkvaktmästare hade sex med lik

Jag brukar säga vad folk gör i sängkammaren struntar jag i, bara de är torra bakom öronen och vet vad de sysslar med. Vad andra har för sexuella preferenser bryr jag mig inte om, såvida de inte försöker påtvinga dem andra. Får människor kickar av fetischism, masochism, frotteurism, sadism, voyeurism och exhibitionism - so fine for me. Men pedofiler går fetbort i alla lägen. För där drabbas barn. Det är ingen vuxen-vuxen relation.

Men detta verkar ju helt sjukt.

Nekrofiler i kyrkan? Finns det även sådana på begravningsbyråer? Det vore logiskt. Personer som har sex med lik kallas för nekrofiler. De torde vara ordentligt störda och omstuvade i hjärnan - helt klart. Det kan inte vara många celler som sitter på rätt plats där inte. Ett helt annat ord dök upp i artikeln sexuell parafili och det har jag aldrig hört talas om.

Parafili är en intensiv fantasi, impuls eller beteende relaterat till ett icke mänskligt objekt, eller viljan av få någon att lida eller att förnedra någon. Nekrofiler inräknas tydligen i den kategorin. I alla fall enligt denna sida. Nekrofiler verkar vara ovanliga, turligt nog kanske?

Det finns en svensk kvinna som påstår sig vara gift med Berlinmuren och måste anses vara ganska harmlöst, tidigare var hon kär i giljotiner om jag inte minns fel och hon lär nog lida av parafili. Jag hittar inte de gamla hemsidorna hon hade, men det spelar ingen roll.

Men från detta till att skända lik är det tusentals milsvid skillnad.

// Annica Tiger

Annica Tiger 7:59 EM | Google

Nasa har slarvat bort filmen om Apollo 11

Originalfilmen med den första månlandningen är försvunnen. Nasa har tappat bort Neil Armstrongs historiska steg. Det enda som finns kvar är de gryniga TV-bilderna.

Hur kan en originalfilm av så stor vikt bara försvinna eller tappas bort? Detta lär öka på spekulationerna om att månlandningen med Apollo 11 var en enda stor gigantisk bluff.

If you can't make it - Fake it

Århundradets bedrägeri

Apollo 11 var en enda stor bluff

Nå, konspirationsteorier finns det gott om.
Intet av dem skulle förvåna mig.

BTW - vad skulle vi på månen att göra?

Tänk om alla pengar som satsas på rymdprojekt
skulle användas till att förbättra livet här
på jorden, bland annat för att stoppa
klimatförändringarna, stoppa hiv-spridningen,
utjämna skillnaderna mellan I- och U-länderna
och allt vad nu dessa enorma summor räcka till.

Andra bloggar om: och

// Annica Tiger

Annica Tiger 4:20 FM | Google