« Sommaren är kort | Startsidan | Vem har inte berättat? »

27 augusti 2006

Alliansfritt Sverige

Ett Alliansfritt Sverige!

Ja tack!

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 27, 2006 02:13 EM

Kommentarer

"Hur kommer det sig att dom hemska, nyliberala, rasistiska folkpartiet alltid vurmat för högre bistånd än (s), om deras rätta ansikte bara är att roffa åt sig själva?"

När rika människor inte tål höga skatter men gärna ägnar sig åt välgörenhet så handlar det bara om en sak: man vill ge bort mindre pengar och få mer applåder för det lilla man ger.

Skrivet av: Paradigm datum: augusti 28, 2006 02:04 EM

okcså när okcså om borgarfascistrerna kommrer till makcten dår jädrar i min röda stuga

fredrik francofeldt honmon ska vi knölhala det säjer jag nu yo

Skrivet av: embryo datum: augusti 28, 2006 02:01 EM

Jag tror på ett samhälle där man delar med sig av vad man har, och där Girigheten inte länge regerar över Medlidande och Mänskliga rättigheter. Jag tror på ett samhälle där alla har rätt till ett arbete, god hälsa både fysiskt och psykiskt, och en medmänniska att dela livet med oavsett vilket kön i ett bra hem.

Program som Extreme Home Makeover har visat att det finns människor som ställer upp för varandra, och organisationer så som IM (Inviduell Människohjälp), Rädda Barnen och liknande ger stöd till de som behöver det som mest. Så egentligen så tror jag inte att min drömsamhälle är så långt borta, bara man låter hjärtat och hjärnan samarbeta lite då och då.

Vem vill jag då ska regera i Sverige? Jag tror mer på en vänsterkoalition än på ett rent s-styre. De låter i alla fall hjärnan och hjärtat styra lite. Samtidigt är jag fullt övertygad om att historien inte har fel när det gäller om högerblocket skulle vinna valet, med andra ord att de skulle få ner företaget Sverige under ytan och ingen skulle få varken flytvästar eller simlektioner såtillvida man inte kan betala för dem. Vad kommer i så fall hända med dem som inte kan göra det?

Skrivet av: Linnea datum: augusti 28, 2006 01:55 EM

"Tror du verkligen att alla på borgerliga kanten är onda och själviska?"

Nej, givetvis inte.

Men de har en politisk agenda som inte riktigt sammanfaller med det jag tror på är det bästa för Sverige. Ett bättre samhälle, men för vilka?

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: augusti 28, 2006 06:14 FM

"En människosyn som låter de svaga och sårbara i samhället bli ännu svagare och ännu mer sårbara för att de som redan har det bra ska få det lite bättre."

Tror du verkligen på det, Annika? Tror du verkligen att alla på borgerliga kanten är onda och själviska?

Finns det inte en liten, liten möjlighet att det faktiskt kan finnas olika ideer om hur man skapar ett bättre samhälle? (Ja, jag vet att detta med oliktänkande inte står högt i kursen på v-kanten...men ändå?)

Hur kommer det sig att dom hemska, nyliberala, rasistiska folkpartiet alltid vurmat för högre bistånd än (s), om deras rätta ansikte bara är att roffa åt sig själva?

Skrivet av: BGAN datum: augusti 27, 2006 09:40 EM

Man funderar på att köpa en t-shirt :)

Skrivet av: Walentine Andersson datum: augusti 27, 2006 07:18 EM