« september 5, 2006 | Startsidan | september 7, 2006 »

6 september 2006

A day off

I dag har jag shoppat runt lite, jag hittade inte något i klädväg men det blev en digitalkamera och lite annat smått och gott.

Marina och jag såg Beck-filmen "Skarpt läge" och den var faktiskt riktigt bra. Den tog upp det alltid aktuella ämnet kvinnomisshandel.

Sedan blev det lite shopping för en "slimmad" Marina. Kul! Snygg kavaj och en söt blus. Kvällen avslutades på KGB och alla de andra plus nytillkomna lär väl sitta kvar där i skrivande stund, själv åkte jag hem tidigt. Som vanligt. Ja, jag erkänner. Jag är en tråkmåns :).

// Annica Tiger

Annica Tiger 8:08 EM | Google

Vad anser de andra i Alliansen?

Ofta brukar uttrycket en "klädsam tystnad" användas. Men jag vet inte om Alliansens tystnad är speciellt klädsam. Jag surfade runt på centerns och moderaternas hemsidor och försökte hitta någon info om vad de har för åsikt om vad som nu uppdagats. Men icke sa Nicke, inte ett ord. Jag har inte hört någon av dem uttala sig i TV i någon nyhetssändning. De kan väl inte, som de flesta andra, tycka att folkpartiets arbetsmetoder är speciellt gynnsamma för Alliansen som helhet? Eller har tystnaden en helt annan orsak?

// Annica Tiger

Annica Tiger 10:22 FM | Google