« Felaktigt budskap | Startsidan | Mailen borta med vinden? »

8 september 2006

Valfeberns valfeber

Intressant nyhet jag hörde på TV4 i kväll.

Saxat ur Lars Leijonborgs nyhetsbrev 7-2006.
http://www.folkpartiet.se/FPTemplates/ListPage____35577.aspx

På folkpartiets riksmöte den gångna helgen presenterades en webbsida uppkallad efter Kjell-Olof Feldts begrepp för socialdemokratiska valrörelser: www.valfeber.se. På den sajten listas möjliga kommande vallöften och ogrundade angrepp på Alliansen, som vi räknar med kan komma från socialdemokraterna på grund av deras pressade läge.

Hmmm....låter inte detta lite underligt?

I mitten av mars fick ledande folkpartister reda på att en medlem i Liberala ungdomsförbundet LUF hade tillgång till socialdemokraternas interna datanätverk. Två veckor senare startade folkpartiet en sajt där "angrepp från s bemöts i förväg".

Partisekreteraren Johan Jakobsson som först var helt oförstående till intrången i socialdemokraternas Intranät.

Vi förväntar oss osakliga angrepp från regeringspartiet. På valfeber.se bemöter vi påhoppen i förväg, skriver partisekreteraren Johan Jakobsson i pressmeddelandet som går ut den 26 mars när sajten öppnas. Samme Jakobsson som i början på denna vecka erkände att han fick reda på intrången på socialdemokraternas intranät den 15 mars.

Sajten stängdes ned två dagar efter att avslöjandet om dataintrången nått media. Nu har den öppnat igen. Är det inte förunderligt? Rent av komiskt. Har den putsats och sanerats, eller ligger verkligen originalsidorna ute igen?

// Annica Tiger

Annica Tiger september 8, 2006 7:58 EM