« oktober 24, 2006 | Startsidan | oktober 26, 2006 »

25 oktober 2006

Salig feberröra

Eva Bonnier dömer ut Linda Skugge för att hon dömer ut Astrid Trotzig i en krönika. Linda Skugge är jag ingen fan av. Jag köpte en av hennes böcker och slutade läsa vid sidan 25 och den boken ligger någonstans och dammar numera. Hennes krönikor är sällan bra. Antagligen är det en generationsklyfta, för hennes sätt att använda språket attraherar mig inte och ofta skriver hon för mig helt ointressanta saker.

Vem bryr sig? De hånglade i min säng klagar en av deltagarna på, bonnläpparna börjar få ihop det i serien "Bonde söker fru". Jag förstår mig inte på sådana här program, varken det faktum att bönderna eller tjejerna ställer upp. Förnedringstv.

En kille skrev ett ilsket mail för ett tag sedan och undrade varför jag hade listat mig under ämnet politik. Skit i det tänkte jag svara, men det gjorde jag givetvis inte. Jag är alldeles för snäll för det. För mig är politik allt, inte bara vad som sker i politikernas sfär utan i var och ens vardag.

Ta det här med att Island börjat med valjakt nu. Jag kommer helt klart att sluta köpa produkter vars urprung är från Island, det är också en form av politisk medveten handling.

I dag bryr jag mig inte om speciellt mycket om något om jag ska vara ärlig :). Orkar inte. Har sovit mest hela dagen. Drömde i natt att jag tappade rösten och det var inte bara en dröm för i morse när jag vaknade var den borta på riktigt. Nu har skiten satt sig i halsen. Tur att jag ska till doktorn i morgon.

En positiv sak är att jag inte känner vad jag äter, jag öppnade en havremjölksförpackning vars sista rekommenderade förbrukningsdag var åttonde augusti, men jag drack och kände ingen skillnad.

// Annica Tiger

Annica Tiger 4:49 EM | Google