« Privata vårdcentraler täljer guld | Startsidan | Blöt som en hund »

5 december 2006

Inga julvibbar

Snart är det jul och jag har inte en enda julvibb i kroppen. Underligt. Det är mer som om det vore senhöst ute, ingen snö eller kyla. Julskyltningen i varuhusens fönster och inne i affärerna går mig totalt förbi. Jag kommer att undvika att åka in till stan de närmaste veckorna. Jag blir bara stressad av alla människor som irrar runt som vilsna myror, fast de är inte vilsna utan bara ute och julshoppar misstänker jag.

Jag måste köpa julklappar till barnbarnen, B. måste köpa till sina dito. Varför använder jag ordet måste? Jo, för mig är julen ett stort enda måste. Man måste det och man måste ditt och man måste datt. Hur många stressar inte halvt ihjäl sig inför julen?

Nej, jag har slutat fira jul. Jag vill inte vara begränsad att jag måste göra massa saker jag inte har lust att göra. Trilla köttbullar, grilla revbensspjäll och lägga in sill, städa, skicka julkort och slå in julklappar. Det enda jag tycker är kul är att fixa julskinka, vilken jag brukar göra kring Lucia :-).

// Annica Tiger

Annica Tiger december 5, 2006 09:27 FM

Kommentarer

Inte måste man fira jul! Det går lika bra att skita fullständigt i denna bisarra köpkarusell. Folk kommer en dag köpa ihjäl sig för att tillfredställa sina egna köpbehov.

Skrivet av: Claes datum: december 5, 2006 11:39 FM

Danke!

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: december 5, 2006 10:39 FM

Här är den: http://stationsvakt.blogspot.com/2006/10/medimetro.html

Skrivet av: Johnny datum: december 5, 2006 10:32 FM