« januari 19, 2007 | Startsidan | januari 23, 2007 »

20 januari 2007

Missnöjd datorköpare

En missnöjd datorköpare tog till våld i rena rama ilskan när han upplevde att datorn han köpt inte fungerade fullt ut. Han hotade och misshandlade killen han köpt datorn av. Jag fattar inte hur folk är funtade? Jag har ju själv erfarenhet av en dyr dator som har strulat så in i Norden, men inte har jag ens tänkt tanken att gå till handgripligheter. Jag är för snäll för det och dessutom, även om datorn har strulat så har supporten i alla fall varit helt okey. Det finns så mycket underligt folk ute IRL, liksom på nätet.

// Annica Tiger

Annica Tiger 2:37 EM | Google

Feedvalidator gillar inte mitt flöde

Tydligen har jag ett gammalt flöde då det inte validerar och mina inlägg inte syns på Bloggportalen. Det är inte så mycket att göra åt just nu. Men en uppgradering av MT kan kanske vara på sin plats, någon gång när jag får tid. Det är bara att tiden aldrig finns.

Update:
Flödet verkar fungera ok.

// Annica Tiger

Annica Tiger 6:55 FM | Google

Bloggportalen

Det verkar som Bloggportalen kommit igång. Tydligen måste man registrera om bloggen eller ska man inte? Jag fattar nada. Just nu finns jag i dubbelformat :-) och det verkar lite overkill. Dock funkar inte deras lilla logga och jag hittar ingen info om det är någon ny kod som ska in istället för den gamla.

Bloggportalen ser inte så annorlunda ut tycker jag efter en snabbtitt. Men det är säkert mycket nytt som tillkommit.

// Annica Tiger

Annica Tiger 6:44 FM | Google