« januari 30, 2007 | Startsidan | februari 1, 2007 »

31 januari 2007

Sången om storebror FRA

Detta kan kanske intressera någon?

Regeringens förslag att låta Försvarets Radioanstalt massavlyssna svenska folket hotar att kränka vanliga människors rätt till personlig integritet. För att bilda opinion mot förslaget har Integritetsombudsmannen/Den Nya Välfärden tagit fram "Sången om storebror FRA".

Låten finns på http://www.dnv.se/podcast.

// Annica Tiger

Annica Tiger 6:19 EM | Google

Slitstark Volvo

Nu får en del vatten på sin kvarn....kärringar kan inte köra bil. Fast en skenande bil kan faktiskt bero på ett fel på själva bilen. Hur det var i detta fall vet jag inte. Men Volvon ser förvånansvärt hel ut efter allt den varit med om. Den har plöjt genom tegelväggar. Kanske dåligt murade :-). Volvo är gedigna bilar. Jag saknar min gamla Volvo :(.

Volvon började skena..En kvinna i Staffanstorp lyckades med konststycket att köra in i fyra garagedörrar när tappade kontrollen över Volvon.

Jag tyckte bilderna var roliga.
Pinsamt dock för kvinnan.

// Annica Tiger

Annica Tiger 2:20 EM | Google

Social drulle?

Folkvettsexpert, en titel som heter duga. Men när jag läser hennes texter tänker jag inte på folkvett utan mer på vett och etikett i den högre skolan. Rent sunt bondförnuft handlar det inte om tycker jag. Eller så är det jag som lever som en helt ociviliserad vilde och skiter totalt i/eller är helt omedveten om alla konstiga osynliga regler som finns?

Dagens fråga är "Får bruden ensamrätt till annan färg än vitt?" Jag visste inte ens om att bruden har ensamrätt på färgen vitt. Jag gjorde några av etikettesterna och jag är nog en social drulle :-).

// Annica Tiger

Annica Tiger 6:00 FM | Google