« Gott Nytt År! | Startsidan | Stökigt nyårsfirande »

1 januari 2007

Så som i himmelen

I väntan på att datorn kanske kommer eller kanske inte kommer så har jag sett filmen "Så som i himmelen". Vilken underbar film. Men så sorglig. Den väckte många känslor. En bra start på det nya året. Enorma rollprestationer och framför allt av min favorit Michael Nyqvist. Har du inte sett den? Se den.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 1, 2007 05:17 EM

Kommentarer

Den som säger sånt om såsom i himelen måste vara både blind, döv, känslolös och fullständigt okunnig när det gäller filmer. Så som i himmelen är STORSLAGEN och helt otrolig... Typiskt ytliga svenskar att inte gilla den.. Man kanske borde fråga sig varför den blev sågad i trångsynta lilla sverige, men inte utomlands? lär er att se mer i filmer än ytliga saker.. gå lite djupare..

Skrivet av: rebecca datum: januari 24, 2007 11:47 FM

(Fick detta från en vän i astralien)

Mötte Billy på Town Hall-stationen för att ta pendeln till Roseville på norra sidan av bron för att gå på bio. De visar Så Som I Himmelen (As It Is In Heaven) där. Har fått riktigt bra kritik här i Australien, och det var kul att se svensk film med engelsk text på bio! Inte alls fullsatt, kanske 25 personer där, men alla satt kvar tills eftertexterna var slut och sedan applåderades det ordentligt! Hörde flera som sa att det var bland det bästa de någonsin sett. Jag håller med, den filmen är verkligen kanonbra!

Skrivet av: Niclas datum: januari 2, 2007 06:46 EM

Paula - smaken är som baken - delad. Jag tyckte om filmen, men å andra sidan vet jag inte så mycket om Mariah Carey och Whitney Houston så jag kan inte referera till det du menar.

Men det som går rakt in i mitt hjärta kan jag inte annat än tycka om.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: januari 2, 2007 12:34 EM

Tänk vad man kan uppfatta saker olika!

Såsom i Himmelen är min hatfilm framför andra - överdriven och äckligt svulstig i stil med Mariah Carey och Whitney Houston... Jag är besviken på Michael Nykvist som ställde upp i detta kräkpiller - för jag gillar ju verkligen honom.

Skrivet av: Paula datum: januari 2, 2007 12:06 EM

Visst var den underbar. Jag kommer nog att se om den någon gång om några månader. Det finns en del filmer som växer och tål att ses fler än en gång.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: januari 2, 2007 08:34 FM

Jag har sett den, bra och helt underbar!

Skrivet av: Monica datum: januari 2, 2007 07:53 FM

Åh, visst är den ljuvlig! Jag lånade den på mitt stadsbibliotek i somras och njöt för fullt och blev så där varm i hela kroppen som man blir ibland av filmer som har något att säga.

Skrivet av: Susanne datum: januari 1, 2007 10:43 EM

Hej och Gott Nytt År på dig

Filmen är bra och Mikael Nykvist ännu bättre.... en oslagbar kombination.

Skrivet av: Christina W datum: januari 1, 2007 06:29 EM