« Så som i himmelen | Startsidan | Äntligen!!!! »

2 januari 2007

Stökigt nyårsfirande

Det verkar ha varit ett stökigt nyårsfirande på många ställen runt omkring i landet. Fylla och bråk, misshandel och mord, raketrelaterade personskador och bränder. Det är samma visa år efter år, men jag misstänker att det milda vädret bidrog till att det kanske blev lite extra mycket av detta i år.

Jag skulle inte vilja vara polis, brandman, sjukvårdsanställd eller what so ever som arbetar under nyårsnatten och tvingas ta hand om skiten. Ja, jag skriver skiten för jag tycker att det är skit att det är så här år efter år. Hur många barn har upplevt något av detta och fått skador i sina själar för livet?

Nyårsdagen och det nya året ska inte inledas med huvudvärk, Ågren och minnesluckor. Undrar varför det heter Ågren? Är det bara för att det liknar ordet ånger?

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 2, 2007 08:30 FM

Kommentarer

Ja,all heder till dem som jobbar och tar hand om skiten!
Sökte på mitt namn och fann denna blogg.
Själv firar jag nyår stilla då jag har en dotter som fyller år på nyårsdagen.
Ha en god fortsättning på det nya året.
MVH/ Annica

Skrivet av: annica datum: januari 5, 2007 11:34 FM

Enligt Susning.nu så är Ågrens uppskomst just från en omskrivning av Ånger. Vilket bland andra Cornelis använt sig av i vissa visor.

Skrivet av: Waldemar datum: januari 2, 2007 03:51 EM

Ja, all heder till dem.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: januari 2, 2007 12:30 EM

Ja usch, inte kan det vara roligt att tillhöra den gruppen arbetare vid sådana här tillfällen. Var inne ett tag på att söka till polis, men efter ett moget övervägande, så insåg jag att jag inte skulle klara av just den biten. Att komma hem till familjer där det har skett misshandel, och barn inblandade. OCh att kunna ge dessa stackars barn något tröstande i stil med "det löser sig", då man innerst inne vet hur det svenska systemet ibland kan flera..
Nej, jag insåg att jag inte skulle klara det. Så all heder åt de som utför dessa jobb.....

Skrivet av: Nicke datum: januari 2, 2007 12:27 EM