« april 2, 2007 | Startsidan | april 4, 2007 »

3 april 2007

Bloggportalen har skaffat en pingfunktion

Jag har haft problem med att mina inlägg inte kommer in på Bloggportalen. Sigge (tack och bock) fixade så att mitt atomflöde indexerades istället och det fungerade ett tag. Men just nu ser det ut som det senaste inlägg jag skrivit var 2007-03-28, kl: 20:39. Nu har de fixat en pingfunktion. Det är bra. Jag hoppas att det kommer att fungera. Detta är mer eller mindre ett test om detta inlägg kommer att indexeras om cirkus 20 minuter.

// Annica Tiger

Annica Tiger 7:37 EM | Google

Fastighetsskatt eller kommunal avgift - same shit, different names

Skatt eller avgift, spelar det någon större roll. Ordet skatt kanske är som ett rött skynke för Alliansen, men för mig är avgift ungefär samma som skatt. Pengar som ska betalas.

Fastighetsskatten ska avskaffas från och med den 1 januari 2008. En kommunal avgift på 4.500 kronor per bostad införs, dock högst en procent av taxeringsvärdet.

Jag får väl gratulera alla som kommer att få en sänkning, samtidigt som jag beklagar alla som faktiskt får en höjning – oavsett om det nu kallas skatt eller avgift.

Rättvist är det inte i alla fall. Många som som bor utom storstadsområdena riskerar att få en höjning. Jag räknade snabbt ut att vi får en ganska rejäl höjning. Men det är var ju inte oväntat. När det gäller Alliansen är logiken ibland lite bakvänd.

// Annica Tiger

Annica Tiger 4:51 EM | Google

YIPPEE-KAI-YAY!

Äntligen! Jag säger som en viss person - äntligen.

Den 29 juni är det världspremiär för Die Hard 4.0.

En attack mot USAs samtliga datanätverk hotar att slå ut hela nationens infrastruktur. Männen bakom attacken har förutsett alla åtgärder som myndigheterna kan vidta för att hindra dem, men de räknade inte med vad som kan hända när John McClane ger sig in i leken...

En del kanske tycker att detta
inte är finkultur och därmed går fetbort.
Jag kontrar med att det finns bara en Bruce Willis :).

// Annica Tiger

Annica Tiger 8:22 FM | Google

GSM mobile phone tracking system

GSM mobile phone tracking system via the GPS-TRACK satellite network.

http://www.sat-gps-locate.com/

Skriv in vilket påhittat nummer som helst,
resultatet blir lika roligt.
Men med en liten bitter eftersmak....
Detta finns redan på marknaden,
vilket kan vara bra och dåligt,
beroende på hur det används.

// Annica Tiger

Annica Tiger 8:06 FM | Google