« Blogtorka! | Startsidan | Dåligt lokalsinne »

18 april 2007

Blogtorkan kvarstår

Sitter med en lånad skrälle till dator då den gamla (nya) återigen är på verkstad. Blogtorkan kvarstår. Det kommer jag kanske utveckla sedan varför den började, men just nu känns det inte relevant.

Det finns massor att skriva om, tiden står ju inte still. Vetlanda. Massakern i USA. Alliansens (ja- jag har fortfarande svårt att skriva regeringens) budget och dess utfall. Men inspirationen tryter. Inte i huvudet, men fingrarna vill inte dansa tangentbordsvalsen.

Till detta har jag varit sjuk senaste veckorna och det har bara eskalerat. Hjärtat krånglar, lever sitt eget liv - men enligt läkaren i går trodde hon inte att det var något farligt, läs akut - jag hoppas hon kommer ihåg att skicka iväg remissen till ett arbets-EKG. Varför jag är så orolig beror på att hjärtproblematik finns i släkten.

En gammal gaggig pensionerad läkare som kallats in då det råder läkarbrist på den privatiserade vårdcentralen jag tillhör, det kändes inte så betryggande och tryggt.

Huvudvärken jag haft i flera veckor kunde hon inte förklara utan bad mig vänta och se om den försvann. I dag vaknade jag halv fem på morgonen med en huvudvärk som om jag varit ute och festat hela natten, vilket jag inte varit.

Gnäll, gnäll :(.
Men så är det. :)

// Annica Tiger

Annica Tiger april 18, 2007 5:10 FM